11 oktober 2007

Byta väska??


Nej, inte byta handväska med någon utan sticka en väska och byta med en okänd stickare. Det lät så spännande att jag anmält mig på Sticka mera. Vill du också vara med?


Andra bloggar om: ,

3 tankar:

Min vän... nu säger jag bara TACK!
Imorgon ska jag säga mer!!

Fantastiska människa.. att kunna göra någon glad!!

Sov så himla gott.. och vet att ikväll när du lägger ditt huvud på kudden, (spelar ingen roll om du sover nu..) så har du givit någon glädje, som i sin tur ger styrka... att orka en bit till!

Kram..från hjärtat..alltid!

Kära!!
TACK än en gång för min fina vinst som jag är jätestolt över!!!

Tänkte också fråga dig om råd i en grej; min mamma - som dog -03 - var ju en textilkonstnär av rang och gjorde massor av stickat....jag funderar på at göra en blog med bilder på hennes verk .- många av dem är helt fanastiska! Men ibland har jag inte riktigt facktermena för hur de är gjorda...tänkte undra om du ville vara min "expert" i en sån blogg? Man kunde liksom ha en liten dialog-blog där jag lägger ut bilderna och du kanske kommer med komentarer - eller så frågar jag dig om grejerna - vad sägs? Tror du det skulle finnas intresse?
Jag har nu en liten söt museum-blogg där jag lägger ut vackra ting - lite "antikrundan"aktigt - men dit har jag inte precis fått så jättemånga intressenter...kolla om du vill:
http://sallykandinskyantik.blogg.se

kram!

här är länken på rktigt, nu som min avsändare istället;

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida