24 oktober 2007

Mera garn!

Bra julklapp!!!

Idag har jag jobbat på eftermiddagen och det var mycket att packa upp. Två stora leveranser kom idag och jag staplade nystan tills jag nästan kunde göra det i sömnen. Massor av Eskimo och Alpaca kom idag och vi försöker hålla jämna steg med kunderna, som handlar mycket nu. Det är många som börjat tillverka julklappar och andra som vill lära sig att sticka. och komma in i stickvärlden.
Om det fortsätter så här så finns det goda utsikter till att jag kan bli anställd på halvtid (hoppas!!) efter nyår.
Nästa vecka ska vi ha ett avstämningsmöte jag, Af, Fk (handläggare nr 6) och min läkare och då kanske jag kan få svar och lite mer struktur på min tillvaro.

5 tankar:

Hoppas det lossnar för dig med och att allt blir som du vill ha det!

Tack Nina, det gör det säkert. Jag är mer optimistisk än jag varit de senaste 4 åren. Jag önskar dig all lycka på Öland.

Stapla lugnt bara så inte stressen kommer ifatt dig igen, det är lätt att ramla in i sitt gamla tempo när man jobbar på och har mycket att göra, men jag är ju glad att ni har mycket att göra också, det är en trevlig affär!

Stickar du själv julklappar?

Om symässan... jag ska träffa en annan vän på lördagen och gå och titta så vi kanske syns i vimlet nån gång på dan, annars hoppas jag du får roligt!

Monica:
Ja, jag har märkt hur lätt det är att göra för mycket, bara för att det är så roligt. Och det märks inte förän det är försent. Som tur är har jag Lisbeth, som säger åt mig då och då att ta en paus och jobba mindre. Och vissa kvällar är jag slut. Men det är svårt att hålla balansen.
Jag går nog på söndagen på symässan, eftersom jag jobbar lördag. Men ha det så kul du me'.

Håller tummarna för dig!! *kram*

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida