19 februari 2008

Sol och städning

Det vill säga mycket sol och lite städning. Jag städade mina tre skrivbordslådor och kastade massor som samlats under lång tid. Men jag hittade också roliga saker; nyckelringar till förbannelse, klistermärken, pennor, 5 (!) linjaler, foton på pojkarna då de var små, gamla körkortsfoton (som man såg ut), och allt möjligt mög. Bl.a. hittade jag också små gulnade tidningsurklipp med citat om böcker. De tyckte jag var så bra att jag lade in dem i högerspalten.

Nu har allt lugnat ner sig lite. Förkylningen är mycket bättre och pappa är installerad och verkar trivas i sin nya tillvaro även om han inte alla dagar minns att han flyttat från Lund till Göteborg.
Jag har varit hos honom varje dag i 2 veckors tid nu och nu har han fått det riktigt fint hemma hos sig.
Igår var han här hos oss och drack kaffe och åt ostkaka med grädde och sylt. Fast det hade han glömt bort idag.

5 tankar:

Härligt att pappa verkar trivas och att förkylningen släpper.

Ja, det känns bra. Det klarnar liksom - på alla håll.

Skönt när saker och personer faller på rätt plats, om man kan säga så.. :-) Gillar dina citat i högerspalten!

Hm... lyckade städningar vill jag helst inte läsa om.... blir så avis.
Jag började i alla fall, så jag har plockat bort lite skräp... men sen när jag fick höra att den som skulle komma hit (och jag skulle fjäska för med rent hem) inte kommer förrän på måndag - då behöver jag ju inte vara så noga idag...

Qi: ja, just nu känns det bra. Och citaten gillar jag också. Det roliga är att inte minns när jag klippte ut dem, men det verkar som om de varit med i många flyttar.

Bloggblad: Visst är det skönt att det kommer lite folk då och då så att man får städat lite. Men nu kan du ju slappna av och göra något roligare istället.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida