12 oktober 2009

Gullegrisar!

Henrik, min förstfödde och hans flickvän Malin, har stickat varsin halsduk. Här poserar de stolt innan de ska gå hem och sova. Malins är egentligen en löskrage och ska få fräcka knappar snart. Henriks är 2,20 m lång. De är stickade i garnet Milano med stickor 12mm och 15mm.

9 tankar:

Hvor er de søde og fine :-)

Ja, visst är de - och snälla.

Så söta de är tillsammans!!

Du, vilken fin mössa du har stickat, space invaders, jättetuff!!

Jag har kopierat listan, tar med den nästa gång jag bloggar =)

Må så gott

Kram Maria

Tack, Maria. Rymdmössan blev en succé och ägaren går nu omkring med en mössa som ingen annan har. Det ska bli kul att läsa din lista!
Ha det gôtt
kram

Men... nu blir jag lite impad... har din SON stickat??? Ja, var månne han ha fått de anlagen ifrån isåfall? Vilken kille!
Å löskragen... himla fin! Jag undrar om det inte är en sådan Carolina pratat om...

Varm kram...

Söta! Kul att det finns en generation efter oss, som vill lära sig. Min dotter håller på med en halsduk i skolan, men både räta och aviga, men hon har problem med de aviga...!

Hihi, ja, han har själv stickat den och han är också väldigt impad över det. Jag visade honom och Malin hur man stickar och nu är åtminstone Malin - och hennes lillasyster - fast.
Löskragen är jättefin och väldigt lätt att sticka och är väldigt poppis i höst.

Samtal: Det är fler och fler yngre, som vill lära sig att sticka, men ofta är det lite trögt i början. Men det är bara att sticka på. Kul att hon tycker om att sticka och halsduken blir gosig att ha i vinter.

Vilka fina ungdomar!

Mina egna har inte stickat sen syslöjden i femman... var sin grytlapp eller nåt sånt.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida