29 oktober 2009

Lite smått och gott!

Igår var jag och hämtade min vinst och handlade genast upp den =), 2½m fint linnetyg.

Jaja, jag fick lägga till lite pengar, men bara lite...Vet inte ännu vad det ska bli, men det kan bli en tunika eller jacka eller visa långbyxor eller väska eller...

På kvällen virkade jag en mössa i Naturuld. Det var faktiskt kul och gick snabbt. Jag tycker egentligen inte om att virka lika mycket som att sticka, men ibland är det roligt som omväxling. Mönstret hittade jag här. Nu är det bara blomman kvar.Jag har också börjat på ett par muddar med flätor på i det underbara garnet Sublime cashmere merino silk.


Idag var jag och åt lunch med en mycket god vän och f.d. kollega. Hon är av den sorten, som man inte behöver ha kontakt med så ofta, men när man väl har det, så är det som om vi träffades igår. Sådana vänner kan man aldrig ha för många och de växer sannerligen inte på träd. Senare på kvällen kom hon med en present till mig och det var den här boken, som hon trodde skulle vara bra för mig:

Den ska jag läsa och begrunda.

Mina vunna auktioner på Tradera kom med posten idag.Ett fint tröjmönster från Yllet på Gotland...

...och stumpstickor i bambu samt vantstickor i ebenholz. Lycka!

3 tankar:

Men grattis!! Vad roligt att du vann.. och vilket himla fint linnetyg du fick tag på!
Å än roligare, och framför allt mer bärande... vilken fin vän, och vilken fin present!! Sådan vänskap ska man vårda, och vara rädd om... vilket jag ju gissar ganska säkert att du också är, min vän.

Varm kram... ja, alltid!

Ps. Å dina stick- och virkkreationer... ja, du vet vad jag tycker.. och jag är ju som vanligt INTE ett dugg avis på dina förmågor, och hur snyggt allting blir!! Hmmmm....!!

Sikke en dejlig dag- fuld af gaver og venskab. Og venskaber skal man ikke tage for givet.

Vilket fint tyg!

Jag har också en 'sån' väninna och det är skönt att det kan få vara så öppet och när...

På tradera kan man hitta mycket kul, i princip allt =)

Önskar dej en fortsatt skön helg
Kram Maria

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida