31 oktober 2009

Halloweenfest!

Anders och hans kompis Gustav är bjudna på Halloweenfest idag. Så här såg de ut när de gick och skulle ta bussen. Siamesiska tvillingar som zombies...
De har verkligen förberett sig. Sytt ihop T-shirts och sytt ett bälte samt nån slags nederdel. Varit på sta'n och inhandlat puder och i Saluhallen hos en charkuterist och köpt äkta blod från ko. (En dam undrade om de skulle göra blodpudding, men när de berättade vad de skulle ha blodet till sa hon: Ieeoouu, så makaberrrt!)

I eftermiddags började det: först ut i parken och smutsa ner tröjan. Sedan in i badrummet, ner med tröjan i badkaret och få dit blodet. De fick ta gummisprutan från Revaxörförpackningen och spruta med.
Efter det var det dags för sminkningen.;Vitt puder, ögon sotade med en kork (där fick de lära sig nåt nytt) och tuperat och sprayat hår.
Jag fick hjälpa dem med skorna, men sedan var det bara "Hej då! Ha det så kul!"

6 tankar:

Men jag önskar verkligen att du hade fått se Carolinas utspel nu när jag visade henne bilden... hon halvskrek, och fäktade med händerna och vände fort fort fort bort huvudet... så nog gissar jag att de kommer att göra stor succe ikväll!
Men jag undrar lite hur busspassagerarna tog det...??

Stor stor varm kram...

Stackars Carolina! Det var ju inte meningen att skrämmas så. Jag vet inte än hur bussresan gick, men rapport följer...
Varma kramar till er båda...

Hu, de ser verkligen hemska ut. Men kul idé.

Uf, hvor er de uhyggelige !!!!!

Käre nån, jag är glad att jag inte mötte dem utomhus igår ;o)

De är snälla på insidan, men jag skulle inte heller vilja möta dem utomhus...eller nånstans för den delen.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida