09 november 2007

Idag är det fredag...
...och det är ju kul. Då brukar vi ha många kunder i affären och ingen tid att sticka på. Just nu virkar jag den här blå jackan i det ulliga ullgarnet Highlander. Den är virkad enbart i fasta maskor och väldigt lätt att göra, men lite långtråkig, Det är inte så mycket kvar och det är tur, för det är mycket annat som jag också vill göra.
Inatt var det nådastöten för alla löven och i morse såg vi nästan inte gräsmattan i parken för alla gula löv. Men jag gillar hösten också. Det luktar gott och man kan sitta inne, tända ljus och STICKA.
Koftan till sonen är klar - fast härom kvällen kläckte han ur sig att han ville ha en luva på den "om det gick". Så nu blev det mer garn och mer stickning.
Men mycket snart ska jag börja sticka på min Hanne Falkenberg-tröja. Så det så!! Det är modellen på bilden, som heter Ballerina, fast i cyklamen (det som ser ut som lila på bilden är cerise) och svart (inte marinblått, som på högerbilden). Man kan välja färger själv om man vill eller byta ut nån färg.
Då får det vara några UFOn, som ligger i stickkorgen och glor på mig - jag bryr mig inte. (inte mycket i alla fall)

4 tankar:

Åh, du kommer bli jättesnygg i en Falkenberg:))

Den var urläcker, hoppas att vi får se slutresultatet här på bloggen ;o)

Men blev jag ännu mer avundsjuk nu eller..? Att du är så himla duktig på att sticka, menar jag! Men så du vet... att skulle den nu, mot all förmodan, inte passa frun, så finns det en dregglande liten kvinna på Himlastigen 52 som...ja, du vet!
Nehej, jag skojar ju bara! Men nog är den vansinnigt snygg!!!

Ha det gott..min vän!

Stor kram..

Monica:
Ja, jag hoppas det. Speciellt i cyklamen, som är en av mina favoritfärger.

Milda: Såklart blir det bild på bloggen, men det blir nog inte förrän 2008.;)

Elisabeth: Jag tycker att det är så kul att både sticka och sy. Det är meditation för mig att få hålla på med garn och tyger. Jag syr till andra också, mest linnekläder, och det är alltid roligt när de blir nöjda. Även balklänningar har det blivit och det är himla kul att få sy. Det är förstås inte så ofta, men nu har jag en tjej som vill att jag ska sy en klänning till hennes studentdag.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida