25 november 2007

Lite bilder från höstens produktion

Jag har länge lovat att visa lite bilder på vad jag håller på med på kvällarna och här kommer lite smakprov på vad jag gjort i höst. Det finns lite till, men eftersom det ska bli julklappar så kan jag inte visa bilder på det nu.

Här syns något som ska blir en rektangulär sjal i benvitt alpackagarn från Naturgarn, som heter Indecita, stickad i mosstickning.
En halsduk i 2 lila nyanser stickad i Garnstudios Baby Silk (80% babyalpacka, 20% silke). Så mjuk så! Stickad i resårstickning 2 rm, 2 am. Den var till maken och han blev så glad.


En halvfärdig tunika i lila linnetyg med stickad polokrage i Garnstudios Silke-Tweed - stickad i resårstickning 1 rm, 1 am
Här kan ni se Henkes kofta - ännu inte hopsydd och med framkanten kvar på rundstickan. När den var nästan klar kom han på att han ville ha en luva också. Den blir nog fin när den är färdig, vilket bör vara snart.

Här ovan är en mössa och ett pannband i Eskimo. Pannbandet är stickat i mosstickning och mössan i rätstickning med förkortade varv. OCH en härva Kaunigarn i mina favoritfärger. Vad det ska bli är ännu oklart. En sjal kanske??


Sist ett par tumvantar, beställda av yngste sonen, i Eskimo som ska få röda tummar har han bestämt. Och bredvid ett fodral i Nalletyg till min ukulele.
Nu dröjer det ett tag tills nästa omgång bilder kommer, men håll till godo!

6 tankar:

Jisses vad du är/har varit flitig. Nu blev jag ännu mer sugen på att få sätta igång med något nytt på stickorna. Vad gjorde jag egentligen innan jag började sticka??? ;o))

Nalletyget var gulligt!

Intressant att se vad andra stickar och donar med. Själv kör jag bara muddar nuförtiden. Måste sy ihop mina sista innan det är dags för julmarknad nästa söndag. Hoppas att jag åtminstone får sälja några... har gjort nästan ett par per dag sista tiden... (hade inte med stickning på resan dock)

Bloggblad:
Jag håller tummarna för att du får sålt alla fina muddar du gjort.

Milda: Ja, man kan undra vad man gjorde om man inte fick sticka - brodera kanske?

Monica: Jag visste att du skulle gilla det :))

den 25 november 2007 15:28

Ja... jag är ju inte ett dugg avundsjuk på allt det vackra du gör! (Men du ser inte hur jag dregglar över det vackra... och suckar längtansfullt...!!!)

Hoppas verkligen att allt är bra med dig, och att du får en fin 1:a advent imorgon, min vän...

Varm och stor kram...

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida