13 januari 2008

Dagens små glädjeämnen
Redan 2002 blev jag medlem på Tradera såg jag idag. Under den tiden har jag både köpt och sålt en hel del. Ibland har det varit garderobsrensning och ibland har det varit rensning i bokhyllan. Idag var det dags igen.
Nu blev det lite stick- och syböcker, som i och för sig kunde fått stanna kvar, men eftersom jag aldrig läser i dem och jag dessutom har ganska många så var det en hel del som fick gå med.
Redan efter 2 timmar hade jag sålt "100 landskapsvantar" och "Roligt med restgarn" på Köp-nu-alternativet och det var himla kul. Nu får de glädja någon annan.

I eftermiddags ringde det en kvinna från Stockholm och hade precis en sådan inställbar provdocka, som jag annonserat om på Blocket. Det har jag tänkt köpa en länge, men de är dyra att köpa nya nya. När jag syr till andra är det så bra att kunna prova utan att behöva kalla hit personen i fråga så fort jag behöver prova in något.

Jag har sytt lite grand åt andra i vinter - mest lite ändringar, men nu har en tjej hört av sig och vill ha 2 balklänningar. Jag hoppas att det blir så för det är så kul att sy finklänningar, och då kan provdockan komma väl till pass. Hon vill ha nånting som på bilderna.

Igår fick Flisa komma hem igen och Shiva har nu oss alldeles för sig själv. Det gillar hon skarpt. Jag måste komma ihåg att vaccinera henne nästa vecka och det gillar hon inte lika mycket. Igår satt/låg vi i soffan och bara mös länge, länge. Jag tror vi somnade en stund också. Ingen av oss kommer ihåg att någon tog den här bilden.

10 tankar:

Har du också smygfotografer hemma *skrattar*

Fast jag ska erkäna att här är det mest jag som smyger på gubben...

Snygg balklänning!

Det ser gott ut med tuppluren! Tradera, har inte vågat mig på det än, får nog gå kurs först... :-)

Kram!!

Strumpstickan:
Det är ju inte alltid man blir till sin fördel på smygfoton. Men detta blev ganska mysigt tycker jag.

qi: Det är inte så svårt som man tror. Är det inte dags för en fika snart??

Åh, vad härligt att sy finklänningar! Det var länge sen jag gjorde...

Du har kanske förstått att jag är en syfreak, som tvekade mellan tre yrken: sömmerska - präst - språklärare...
Jag sydde precis allt under en lång period, sen upptäckte jag att det blev dyrt, för det var inte alltid jag använde kläderna... de blev hängande till "kanske nångång"...

Numera får jag bara sporadiska ryck.

Förresten ser det härligt slappt och skönt ut på fotot. Jag hade gjort mig en bild av att du ser ut som den svarthåriga dockan med runda glasögon på din signaturbild... :)

Bloggblad: Ja, det är sååå kul att sy finklänningar.
Jag hade faktiskt mörkt hår (på burk) när jag gjorde bilden en gång i tiden och glasögonen är 4-kantiga på bilden om man tittar noga och har falköga.

Vilken härlig bild - det är kärlek det :)
Jag har inte sålt något än, men oj vad jag handlar mellan varven, på Tradera :)
En provdocka skulle inte göra ont någonstans, men det får nog vänta tills jag snubblar över en.

LindaLotta: Du vet väl att man kan ha bevakning p Tradera, så får man e-post när det har kommit in en auktion med det man letar efter.

Vad roligt att sy balklänningar! Jag kan bara sy lite till husbehov och göra grejer i läder. Och så har jag dödat min symaskin :(
Jag var i affären häromdan och köpte garn, och jag saknade dig där.
Ha det gott! Sofie

Tack Sofie! Då är det någon i alla fall som märkt att jag inte längre är där. Då har jag ändå gjort ett litet avtryck i affären.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida