17 januari 2008

Tävla i bloggar??

Det är kul att gå sina rundor och läsa bloggar. Alltid hittar jag något nytt, men ofta ser jag att det delas ut utmärkelser om det ena och det andra. Det blir som en tävling. Hur många utmärkelser har jag i förhållande till andra? Vinner den som har flest? Om man inte har några alls betyder det att jag och min blogg inte gör någon glad eller "makes someone's day"?
Hur ska jag tolka det?
Kan man tävla i bloggar eller är jag bara avundsjuk för att jag inte har någon utmärkelse?
Å andra sidan så skriver jag inte i bloggen för att underhålla andra utan för min egen skull.

(Jag kan ju ge mig en själv.)

7 tankar:

utmärkelser? det har gått mig obemärkt förbi.. ja har då heller aldrig fått någon haha varken på min nya blogg (startades iofs idag haha) men inte heller på min andra som ja hade igång i 1½ år... ge dig en själv låter kanonbra :) stöter ja på några gör ja samma sak

gnäll gnäll, du står iallafall med på min lista! och om inte det duger som utmärkelse ;)

Milla: Välkommen hit! Ja, det brukar väl vara så att ska det bli något gjort så får man göra det själv.

Sofie: Ja, det är skönt med lite gnäll ibland. Känns genast bättre.

Här får du en utmärkelsekraaam!!!!

Jag måste erkänna att jag har - efter att ha kämpat med allas lika värde och bla bla bla som lärare i många år - svårt att peka ut några som jag gillar bättre än andra. Mest hänger det på flitigheten - man lär känna dem man läser mest hos, och då blir de också intressantare när man känner personen bakom. Kommer jag in som ny läsare, känns det ibland som om bloggen är skriven bara för de redan kända.

Men ändå blir jag förstås jätteglad när jag blir utvald själv. Lite dubbelt, det där.

Det är bara några få gånger jag antagit s.k. utmaningar - förmodligen startas de av någon som vill ha kontakt och något att blogga om. Jag vet aldrig varifrån de kommer ursprungligen.

När jag ska svara på fler än 3 frågor får det vara. Vem är intresserad av 50 frågor om mig - när jag inte ens själv bryr mig om mina egna svar...

Den utmärkelsen till dig själv tycker jag att du verkligen har förtjänat!! För jag skriver under på exakt varje ord i ditt inlägg!! Jag brukar aldrig ge ut några utmärkelser heller, av precis samma anledning... men den här gången ställer jag mig helt bakom ditt val av utmärkelse till dig!

Varm prisvärd kram..

Ps. Tack... vad jag är tacksam mitt i allt elände att ha vänner som dig.. du är så fantastisk på många sätt!

Ja, det är mycket utmärkelser och priser som snurrar runt just nu... även jag är drabbad eller vad det heter. Egentligen är det orättvist att utse några, jag vill helst ge till alla på min läslista.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida