15 augusti 2009

Förberedelse inför vintern

Den här löskragen stickade jag igår kväll. Med stickor 12 och tjockt garn så går det fort. Garnet heter Milano (ull och alpacka) och är mjukt och mysigt att sticka med. Det finns i fler färger - 6 till - och det kommer nog att bli en cerisefärgad också innan vintern.


Det blir nog en stickdag, med så mycket friidrott på TV och grått och mulet väder. Det ska bli mycket regn i eftermiddag också - ovanligt =))

14 tankar:

Känner som du inför detta med kalendrar, men min man brukar hålla koll åt mig, så jag slipper titta så ofta, jag bara skriver in.
Jag har gjort en sak och det är streck. Jag brukar strecka vissa dagar eller halva dagar. Det betyder att jag har egentid, och där kan man inte boka in mera. På så sätt kanske jag skjuter saker framför mig, men jag försöker att inte bli stressad på det viset.

Jeg strikker strømper :-) , men ellers ser dagen vist ens ud :-)

Ååååå vilken härlig halsduk! Hur gör man?
Jag tror nästan jag skulle klara av att få ihop en sådan!

Losarinas mor: Strumpo är roligt att sticka.
Marskatten: Det kan du säkert. Vill du att jag skickar en beskrivning?

jättegärna! Det här känner jag att jag skulle klara av.

Vilken gosig löskrage, härlig färg!
Det är mysigt nu när man kan krypa upp i soffan med en stickning, det kan regna bäst det vill där ute då :)

Önskar dej en fin vecka

Kram Maria

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Tidsfördriv: Den här kragen är verkligen gosig - och snabbstickad. Stickning när den är som bäst - snabb, mysigt garn och vacker.
Ha det så skönt!
kram Annela

Haha... inte visste jag att det hade ett namn! Jag älskar tomma vita kalendrar numera. Som ung gillade jag fullskrivna.

Men du! Lura mig inte att sätta igång med fler projekt nu!!! Den där kragen ser ju så piffig ut - vill ha vill ha vill ha... Fast jag är inte klar med den svarta linnegrejen, det är nästan lite svårt att sticka i lingarn, ingen spänst i det. Men snart går den runt halsen 2 varv och snart ska det rosa på.

Bloggblad: Vad kul att du kommit så långt med linsjalen! Kragen är verkligen piffig och snabbstickad. Jag inleder dig gärna i lite garnfrestelser och det finns en vacker cerise färg, som jag håller på med. Den kommer snart på bild med matchande knappar.
Hör av dig om du blir frestad =)

Snyggt!
Jag har inte ens en almanacka. Jag bara går till jobbet varje dag och glömmer jag sammanträden, så är det alltid någon vänlig själ som ringer.

Det är bara tandläkarbesök som jag lägger in i mobilen. Annars förtränger jag såna obehagliga bokningar.

Ja, cerise vet du... Vi får väl se... jag har lovat att sticka nya muddar till Musikanta, hon köpte så fina pärlhalsband till mig i Kina.

frk Tjatlund: Jag har en kalender, men skriver inget i den. Fast jag har ingen som påminner mig om saker och ting eftersom jag alltid varit den som påminner alla andra.

Bloggblad: Ja, cerise...det är inte dumt det...men det är ingen brådska...garnet finns kvar och du stickar den fort, så nog får du dig en krage till vintern...även om muddarna kommer först...

Hej Annela!

...och tack för titt-in hos mig!

Den där var ju supertuff!! Praktisk och en riktigt färg"injektion", när man som mest behöver det.

Ha det gott!

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida