14 mars 2008

Dilemma

Senast jag var hos damen på Af sa jag till henne att jag kände mig så pressad av henne att själv hitta praktikplats och att jag de senaste veckorna inte mått så bra att jag orkat. Hon sa att hennes roll var att hjälpa mig att hitta praktikplats att arbetsträna på de tre månader som finns kvar på mitt rehabår (några månader gick ju förlorade i garnbutiken - därför är det bara tre kvar).
Idag fick jag ett mail att hon fått ett napp om en praktikplats, som frukostvärdinna på ett hotel 7-11 på morgnarna.
Jag kände direkt att fjärilarna i magen vaknade. Jag sa visserligen att det var något som jag kunde tänka mig att göra när jag var där,men jag är rädd att jag som sover så dåligt på nätterna inte kan klara att sköta det med så tidiga morgnar. Jag vill ju inte misslyckas igen.
Nu vet jag inte hur jag ska göra: Ska jag be henne att leta vidare eller ta det och må dåligt, bara för att hon hittat det och att tiden går snart går ut?

Jag sa ju också att jag var så trött på att det aldrig händer nåt. Och när det nu händer något, så känner jag mig lite tvingad att ta det fast det inte känns bra.

Jag vet varken in eller ut. HJÄLP!!

Uppdatering:
Jag fick ett mail där det står att damen från Af och ansvarig på heotellet har kommit överens om att jag ska ringa för att boka ett studiebesök.
(Det hade ju varit roligt om hon frågade mig först)

7 tankar:

Om det inte känns bra kommer det aldrig bli nån rehab heller. Jag tycker du ska vänta

Kanske du kan få testa en gång först, för att se hur det känns på plats?
Jag tar påsklov nu - medan jag är borta pågår det en kul tävling där du kan välja mella ägg-stra fina priser! Glad påsk!

Var ärlig mot dig själv och säg ifrån om tidiga morgnar är svåra.

Lita på din magkänsla och prata med af-människan. Det blir ju ingen bra rehab om du inte mår bra där, då går ju tiden till ingen nytta och du mår dessutom dåligt under tiden...och det är ju synnerligen obra!

Jag kan bara hålla med "Sofie"... det blir ju aldrig någon rehabilitering för dig! Det blir ju faktiskt dess raka motsats... för meningen är väl ändå att du ska må bra?

Ha en så underbar helg du ändå kan, min vän!

Varm kram..

Kära lilla syster!

Det är ju inte alls din tid på dygnet. Då får du stanna uppe hela natten och sedan gå till jobbet. Låter det vettigt? Alltså! Be om något annat.

Kramar från den stora

Hej Stora!
Vad kul att du hittat hit.
Jag tror att jag ska följa ditt råd. Du brukar vara så klok precis som alla andra kommenterare här.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida