31 mars 2008

Weekend

I fredags var jag och grannen på rockkväll och det var himla trevligt. Det var på Dalheimers Hus i Gbg - ett hus främst för funktionshindrade men även icke-funktionshindrade kan kan gå dit och simma, fixa håret, äta lunch och som sagt lyssna på musik, både på Klubb Dalheimer och på soppluncher.
Priset var 200:- och för det fick vi en underbar buffé, kaffe och 3½ timmes rockmusik. Först var det ett band, som hoppat in med kort varsel, som spelade både AC/DC, Black Sabbath och Ramones. Efter dem kom Rocks off och de var jättebra. Det var precis som en tjej sa till mig: Jag kom för att höra Stoneslåtar och fick se Mick Jagger.
OCH skjortan jag sytt i svart paljettyg såg jättefräck ut i strålkastarljuset. Paljetterna lyste i alla spektrats färger. Nu ska jag så småningom sy en likadan i rött och en i grönskimrande tyg.

Igår kunde vi äntligen hämta vår nya soffa - bara 5 veckor försenad - men fint blev det. En hörnsoffa i svart skinn, som jag så länge velat ha. Så nu kommer jag att bli en riktig soffpotatis!

Hela dagen idag har jag bara nyst, snörvlat och druckit Strumpstickans förkylningste, påsar med teblandning från Indian Food vid Backaplan. Tro inte att jag kom undan den äckliga familjeförkylningen, som gått runt i flera veckor. Typiskt nu när jag fått ny praktikplats och ska börja på tisdag. Det känns ju inte så kul att behöva ringa och säga att jag inte kan komma.
Men jag är glad att det äntligen händer något. Jag är såå trött på att sitta hemma och glo i väggen.
(Fast så mycket gloende har det inte blivit ändå. Jag har försökt att sysselsätta mig allt efter ork och förmåga)

4 tankar:

Vad kul att det verkar lösa sig trots förkylning. Hittade en kommentar hos mig som du skrivit för länge sedan och sökte lite och hittade hit.
Nu ska jag återkomma har jag tänkt
Ha en bra dag!!

Vad kul att du hittade hit igen! Välkommen!

Nämen jösses, är du förkyld nu, det får vi genast göra något åt! Skickar lite voodoo genom cyberspace med örter och blader *skrattar*

Skämt åsido, lycka till imorgon och krya på dig och vilken snyggggg soffa:)

Stackare, du får kurera din förkylning i den nya mysiga soffan. Jag kikade på bilden, den är ju supersnygg!

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida