06 december 2008

Dagens äventyr

Vi hann med ganska mycket idag på våra äventyr. Vi började hos Bojans garn på Linnégatan där vi hittade roligt garn och fina saxar, som var ett mycket bra julklappstips. Den lilla saxen på filmen hade ett skarpt skär och kostade endast 40:-.
Saxen i guldkedjan var en brodyrsax att ha i ett gyllene fodral runt halsen.


Efter det gick vi till "the English shop" och tittade runt på alla hyllorna. Det var roligt och är man anglofil är detta affären att besöka.

Inte så långt är det att gå från Plantagegatan till Elektrotekniska Byrån (Jo, den heter faktiskt så) och utanför bjöd de på glögg och pepparkaka. De hade ställt upp en gammal kokvagn och bakom vagnen stod en liten ponny och en stor fläckig häst som hette Lurifax och han gillade pepparkakor.


Det var massvis med folk i Haga eftersom det var den årliga julmarknaden. Det gick inte fort och det var trångt men trevligt, och vi fick se Göteborg minsta loppis:

Inne på "Liten Karin" köpte jag en liten tomtekvinna, som ska få garn och stickor av mig och så fann vi änglar, också en last hos mig:
Såna man blir glad av. Också ett julklappstips!
Detta blev slutet på vår runda och nu släpade vi oss till spårvagnen och åkte hem.
Som vanligt är bilderna tagna av min personlige paparazzi: Monica.

6 tankar:

Det var ju tur att jag läste hos Monica att ljudet inte funkar i hennes kamera, annars hade jag börjat sparka på min lånedator...

haha, nä det finns inget ljud på hennes kamera - tyvärr. Så klappa datorn istället.

Vilken trevlig dag ni hade på stan! Kul med sån där liten loppis! Änglar har en tendens att flyga med mig hem också när jag möter någon. :-)

Det var en rolig dag!

Du letade efter kattmuggar.. kolla in den här länken och klicka på deras kattlänkar så kanske du hittar nåt?

http://www.hundnytt.com

Tack för utmärkelsen! Jag ska fixa snart :)

Dom saxarna är helt grymma, har ett par stycken jag stulit från pappas firma hemma. Perfekta att klippa tjock seg tråd med

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida