04 december 2008

Nya glasögon

Idag när Monica var här och fikade, så kom mina nya glasögon med posten från Favoptic. Det är första gången jag handlar glasögon på nätet, så jag var väldigt spänd på om det skulle funka. Men jag kan inte annat att rekommendera det. Bågar + progressiva glas + antireflexbehandling + fotokromatiska linser = 1545:-. Det tycker jag är bra!
Sist betalade jag 3000:- enbart för glasen. Och man har 14 dagars öppet köp.
Det fanns med fodral i metall och putsduk och en broschyr, som jag högläste för Monica. Då passade hon på med kameran:Hon hade också med sig en julklapp, som jag fick öppna och det var GOTT the från Ahmad - Earl Grey (den fina gröna burken på bordet). Till teet åt vi pågarnas chokladtårta med hallongrädde och så pratade vi och pratade och...

5 tankar:

Gott!

Modigt att beställa glasögon via internet! Blev du nöjd?
Jag skulle vilja, men när man behöver progressiva, för närsynhet känns det lite vanskligt?

Ha en bra helg!

Tyvärr hör jag inte vad du läser, men den envisa flärpen över näsan gör filmen underbar!

Monica:Ja, det var gott.

Marskatten: Jag är jättenöjd. Jag har progressiva för att se nära också och man har 14 dagars öppet köp. Jag kommer att handla där fler gånger.
Trevlig helg du me'

Qi: Jag läser om att för att ha den fria returrätten måste man ha kvar lappen som fladdrar på filmen.
Ha det gott!

Jag har även jag funderat på att beställa via nätet, men eftersom jag behöver progressiva glas och dessutom är astigmatisk (heter det så månne?) så har jag inte vågat...men jag skulle kanske ge mig på det ändå?? ;o)

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida