18 december 2008

Vilken lycka...


...att ha så goda vänner. Idag fick jag en present av en mycket god vän, helt apropå. Hon sa att "det är ingen julklapp, utan en sådan present, som jag ger till sådana som jag tycker särskilt om". Bild kommer senare.
Jag blev så glad att jag grät. Jag är inte van vid att någon är så snäll mot mig, att någon är omtänksam om mig och tänker på mig.
Tack för att du finns, Ann-Christin!

Jag har tappat många vänner sedan jag blev sjuk, men jag har funnit nya - inte minst via min blogg och det betyder så mycket för mig.
Tack alla för att ni finns!

9 tankar:

Så härligt! Visst blir man glad över oväntade presenter... Jag känner likadant som du, att jag fått massor med vänner via bloggen.

Tror jag förstår precis hur du kände.

Och jag har samma erfarenheter när det gäller sjukdom och "vänner" också. Ett tag var jag besviken över dem som jag tyckte "svek", men sen övergick det i tacksamhet över den trogna vän som aldrig gav upp, och de nya vänner jag fick pga av sjukdomen.

Jag är inte den som går och ältar gamla oförrätter och låter det förgifta mig, men jag har lärt mig nåt nytt. Det är skillnad på vänner och vänner.

Varma hälsningar!

Fint att du har en sån snäll vän. Jag är inte heller van vid att folk är snälla och omtänksamma mot mig. När man är deppad och trött verkar inte folk orka med en. Att ha vänner är en gåva!
Kram!

Bloggblad: Det finns inget bättre än oväntade presenter. Utan bloggen vet jag faktiskt inte vad jag skulle göra. Bara att åka på bloggträff i somras var ett äventyr.

SoF: Det är sannerligen skillnad på vänner och vänner. Men de vänner som försvann kan jag lika gärna vara utan. Och jag skulle aldrig vilja vara utan de vänner som jag fått via bloggen och på annat sätt.

Gladana : Du har så rätt. Riktiga vänner har ork,andra försvinner. Jag kallar det för "självsanering".
Vänner är verkligen en gåva.

Det var ett bra ord, självsanering.
Och det känns skönt att veta att jag kan få vänner bland bloggarna för ibland känns det lite ensamt.Jag är tvärtom sån att jag känner ännu mer för mina vänner när de får problem och vill stötta dem.
Kram

Visst vill man hjälpa dem som har det jobbigt. Inte f-n överger man en vän i det läget! Men somliga kan göra det utan vidare. Jag förstår det inte.

Så himla roligt att få en överraskning på det sättet! Härligt att ha en vän som bryr sig, man behöver det!
Kramar

Åhh var rart att få en present, det behöver man i bland! Och vänner är de som stannar kvar hur det än blåser. Tack för att du har valt att följa min blogg vad jag än skriver om för dagen!

Ja, jag förstår precis hur lycklig du blev!! För precis så glad blev jag också för en sådan där oväntad överraskning som jag bär runt halsen... när det är kallt ute, och inte Carolina har "lånat" den!!

Varm halsdukskram...

Ps. Men det är konstigt... för inte fungerar det där med att "låna" när det gäller fina handledsvärmare... då är det "Glöm drömmen, mamma!"

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida