11 februari 2009

Viktigt mail! Byt startsida du också!

Idag fick jag det här mailet och då blev jag glad. Tänk att så litet kan göra så stor skillnad - utan ansträngning.

Hej!


Först och främst: Stort tack för att du har skrivit om godstart.se! Tack vare din och andras hjälp har vi nu samlat in över 100000 kr. Idag betalade vi ut 20000 kr till Rädda Barnen, 10000 kr till WWF och 10000 kr till BRIS. Flera organisationer ligger även nära utbetalningsnivån 10000 kr så de närmsta veckorna kommer åtskilliga utbetalningar att göras. Det känns verkligen jätteroligt!

Som du säkert vet så drivs godstart.se ideellt så det enda som försvinner från insamlingen är skatt och med tanke på att det kommer in 10000-15000 kr i veckan så blir det mycket pengar till välgörenhet.

Men det kan ju också bli så väldigt mycket mer! Idag har bara drygt en promille av Sveriges alla internetanvändare godstart.se som startsida. Tänk om det var 10 procent. Eller 20 procent. Då skulle mottagarorganisationerna kunna få många miljoner kronor extra varje månad. Utan att det kostade någon ett öre extra.

Snälla hjälp oss även fortsättningsvis att sprida kännedom om godstart.se!

Reklambyrån Gyro Scandinavia har skänkt nya godstart.se-banners (bl.a alla hjärtans dag-banners). Om du gillar konceptet godstart.se får du jättegärna använda dessa när du skriver om oss.

2 tankar:

Välkommen tillbaka!

Klart man hänger på, nu har jag gjort godstart.se till min startsida!

må så gott!!

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida