28 maj 2009

Duffle Coat - 2 år

Nu är lilla duffeln i Debbie Bliss Baby Cashmerino klar, men oblockad. Men jag vill ändå visa hur fin den blev. Färgen är alldeles fel på bilderna (det är svårt att få till röda färger). Den är mörkt röd och inte terracottafärgad. Två små fickor finns det fram...

...och för att de skulle synas bättre stoppade jag ner ena ärmen i fickan.

Från baksidan ser man kapuschongen bättre...


...och den är så fin i halsen, tycker jag...


...men pricken över i:t blev ändå den vackra pärlemorknapparna i rött.

13 tankar:

Hvor er den fin ! Det er godt den har lommer, for alle børn har ret til lommer ! Hvor skal de ellers gemme alle de ting de finder ?

Superfin!!

Snyggt! Men blocka? Jag vill minnas att jag gjorde det innan jag sydde ihop delar, på den tiden jag stickade tröjor. Är det inte svårare efteråt?

Losarina: Jag håller fullständigt med dig. Alla ska ha lommer. Även vuxna.

Ellis: Tack, den var rolig att sticka.

Bloggblad: Chefen brukar spraya lite med vatten och sedan forma den. Men jag brukar också göra som du.

Mäh! En sån vill ju jag ha! Jag älskar såna kapuschonger, och som du säger är halsen fantastisk ju!

Tack, nu är jag också med.
Den där ser både mysig ut att ha på sig och är superfin! Så läckert med kapuschongen...

Och så passar jag på att kommentera färgerna på håret. Kanske har du haft det så länge, men jag tyckte verkligen att det var ursnyggt!

Jättefin! Även som terrakottafärgad...

Sofie: Du får komma in till Tummelisa så ska vi ordna garn till dig och så kan du se den IRL.

Mossfolk: Jag gillar också kapuschongen. Tack för komplimangen. Jo jag har haft det så ett tag, men nu är det nygjort och då blir kontrasterna mellan det vita och det svarta fräcka tycker jag.

Qi: Jag skulle kunna tänka mig en sådan jag med, men mönstret går bara upp till 2 år. Nu finns den i Tummelisas skyltfönster och kan ses "paw rikktitt".

Snygg! Jag gillar att sticka, men själva monteringen tar emot. Jag har ett par tröjor liggande, som väntar på att bli ihopsydda. En var avsedd för ett barnbarn som växt ur storleken för länge sen.

Snygg! Blev riktigt sugen på att göra en sån.

Men vad du blev snygg i håret!!! Nästan så att jag blev lite avis... att ha två färger är ju "inne" nu, och du passade verkligen i det!

Varm kram... ja, alltid!

Ps. Vilken härlig bloggträff ni syntes ha... att få möta värme, omtanke, och glädje är som att ge näring till en blomma... man orkar gro lite till! Precis som jag gjorde igår...

frktjatlund: Ibland är monteringen jättetråkig och därför stickar jag ofta på rundsticka så slipper man en del i alla fall.

Anitha: den var rolig att göra och maila mig bara så kan du få mönstret.

Elisabeth: TAck, jag är jättenöjd med håret. Det är kul att ha lite färg i det så att jag inte blir så "genomskinlig". Bloggträffen var härlig och det är som du säger; man lever länge på det och orkar lite till.
varm kram...

Supersnygg!

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida