16 maj 2009

Va?Idag har jag skaffat mig en ny mobiltelefon. Den gamla hade gjort sitt och det var så svårt att höra både vad jag sa och vad den på andra sidan sa. Men nu är det skarpt ljud. Det finns många finesser och jag är redan trött efter ha ställt in lite ringsignaler och annat smått och gott. (och jag är lite ointresserad också. Jag vill bara att det ska funka.)
5 tankar:

Så jättegullig! Jag tycker att det är lika viktigt att den är söt och fin, som att den är bra. Larvig kanske. Min nya är inte ett dugg gullig, det var den gamla, men funktionerna är suveräna med radio och mp3 och väckning som jag kan ställa in dag för dag för hela veckan.
Jag fick inte välja, jag fick den här när jag förlängde abonnemanget.

Javisst är den fin. Jag stod och valde mellan en rosa och denne, men jag tyckte att den rosa var för mycket "fjortis" för mig. Här finns också radio och mp3 och en massa alarm. Är det samma sort?

Jag visar Carolina bilden på din telefon... "den är skitbra!" säger hon!
Mp3 är ett filformat som du kan spara ner musik på... men det var kanske inte det du undrade?

Varm kram..

Ja, visst är den fin och jag ska snart ha yngste sonen att visa mig hur man laddar in musik och det är så stort minne att man kan ha hela ljudböcker också. Om man skakar telefonen lite, så byter den låt! Jag är så fascinerad av alla dessa finesser. Lite barnsligt förtjust =)
kramar till er båda....

Den var fin. Det ska bli spännande att se hur nöjd du är med den. Jag går i mobilbytartankar så jag är nyfiken på olika modeller. Min gamla är fortfarande bra men jag saknar mp3 vilket jag gärna vill ha. Och 3Gnät vill jag ha eftersom vi har så dålig mottagning inne i vårt hus med vanlig gsm.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida