04 februari 2007

Hurra!

I morgon är det måndag. Då ska jag:

* gå till frissan och klippa mig och göra svarta slingor

* vara i garnbutiken

* gå till biblioteket och lämna böcker (och antagligen låna nya)

Härligt, va?

Egentligen skulle jag också ha kört ut till min gamla skola och lämna tillbaka skolnycklarna och hämta det materiel, som vaktmästaren sparat i 4 år snart. Men bara jag tänkte på det så fick jag stora skälvan. Jag vill verkligen inte dit och träffa gamla kolleger och dumma rektorn utan jag skickade iväg ett mail och sa att materielet kan de slänga. Jag kommer ändå aldrig att ha någon användning för det mera. Nycklarna kan jag skicka - och massor av stora stenar föll. Vilken befrielse.

4 tankar:

Åhh... det här behövde jag just idag. Dina rader fulla av kraft och motivation. Sätta punkt. Gå vidare.

Det där med jobbsökeri går så oändligt långsamt och jag blir rastlös men får ändå inte riktigt ro att göra de där små sysslorna... gå till biblo och fixa håret och sån´t... ska nog ta mig i kragen och göra en lista för morgondagen nu :)

Well done!!!!

Att det skall vara så svårt, ibland, att ta sig över de små "stenarna"... men när det är gjort känner man sig befriad.

Hoppla... det var bara jag... // Ca

Mari Lo: Vad roligt att lilla jag kunde motivera någon annan. Det var verkligen längesedan. Gör en lista på roliga saker och välj nåt. Det blev inte biblioteket idag. Jag tar det i morgon, så har jag det kvar.

mobfelk: tack, jag känner verkligen att det inte är en del av mitt liv längre och att vad som händer där inte rör mig längre.

ca: hoppla själv - kul att du tittade in!!

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida