28 februari 2007

Böcker och garn


Igår var det väldigt lugnt i affären och det berodde nog på att bokrean började. Jag var inne en snabbis och köpte 2 trädgårdsböcker: "Latmansträdgården" av Kerstin Engstrand (det var en sympatisk titel tyckte jag) och "Örtbibeln" av Peter McHoy& Pamela Westland. Jag har också beställt på Adlibris : Bonniers stora bok om stickning, Bonniers stora bok om broderi och en kattbok om katters kroppsspråk. De kom idag och ska hämtas i jourbutiken. Vilken bokfest!!

Vi satt och drack kaffe L och jag och pratade om lite idéer och L. är precis som min kompis H att börjar man så kommer det bara fler och fler idéer. Det kom enstaka kunder in och sedan kunde vi återgå till kaffet. Det var en kund som ringde och inte fick mönstret att stämma och !!!!! jag kunde hjälpa henne per telefon. Det kändes väldigt bra.

Dessutom har L. lovat att jag ska få hänga några linnekläder hos henne och se om det går att sälja. Det ska bli spännande och på fredag kommer coachen på besök och ska höra hur det går. Men det går bra och det är så himla roligt. Jag känner att jag blivit både gladare och fått lite mer energi att stiga upp och ge mig ut varje dag. Nu är tanken att tiden ska ökas på efterhand, som jag tycker att jag orkar.

Ha en mysig onsdag alla!!!!

11 tankar:

Jag köpte Bonniers stickbok idag, förhoppnignsvis ska jag kunna lära mig att sticka strumpor och annat livsnödvändigt ;o)

Kan du inte visa upp dina linnekläder här på bloggen? ;o)

Jo, det ska jag göra. Måste bara sy litte nytt först. Jag hade tänkt specialisera mig på kläder i storlekarna 32-34 och 48-58.

Annela, du får inte missa att läsa Malins text "Mötet" -den blev riktigt bra!
själv håller jag på att repa mig från en kraftig förkylning så jag tar det lungt med bloggandet.

Vad skönt att du återigen är ute i arbetslivet!!

Det låter jättebra, jag ser fram emot att få se bilderna :o)

Nu är det fredag... GRATTIS!

Och förutom fredag är det 2 mars... GRATTIS!

Nu är det andra mars... GRATTIS!

Nina: TACK! TACK! TACK!

Grattis till din födelsedag och till Bonniers stora bok om stickning.... Den boken är rolig att ha tillhands... :)

Sorry... det var bara jag som blev ofrivilligt anonym....

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida