10 februari 2007

Runda på sta'n


Idag blev det en liten runda på stan. Jag hade 3 stickböcker att hämta på biblioteket och sedan tog jag en runda bland alla små affärer längs Södra vägen. Inne på "Till mitt hem" fann jag dessa diskhandskar till det facila priset av 25:-. De kunde jag inte motstå.
Sedan var jag inne i Pressbyråns butik där de har tidningar och tidskrifter från hela världen. Där kan man stå och glo i timmar bland alla tidningar. Men till slut köpte jag en engelsk sticktidning, "Simply knitting". Det blev en rocktidning till min äldste också "Kerrang", eftersom han haft 2 namnsdagar och vi glömde båda. Pinsamt- men nu blev han glad!!
Väl hemma blev det kaffe och sedan sov jag en timme. Mysigt.
Melodifestivalen var inte bättre denna gången, trots att det var från Göteborg. Och Luuk var bedrövlig. Hela Munkedal måste ha röstat flera gånger på musikläraren. Ensam med gitarr på scen var väldigt 70-tal och inte sjöng hon speciellt bra heller. Nä, nästa lördag får det bli "Mrs Pritchard" på Tv4. Den är rolig och jag har spelat in båda avsnitten.
Alla skidtävlingar gör att man inte kan ligga och dra sig halva dagen. Man måste upp till skidskytte och störtlopp och jag vet inte allt. Men - Heja Sverige!!Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida