03 februari 2007

Lugnt och fint

Idag har det varit superfint väder, nästan så att jag fick vårkänslor. Men det är lite stressigt med så fint väder när man är så förkyld och trött att man inte vill gå ut, men känner trycket av att man borde. Dessa "borde" och "måste" som jag känner ofta.. När ska de försvinna??
Varför kan jag bara inte göra som jag vill och sluta få dåligt samvete för allting?
Men jag behövde lite sybehör så jag var ute lite grand i alla fall. Gick till loppisen i Finska Pingstkyrkan och hittade några stickböcker och sen gick jag hem igen - genomsvettig och dödstrött.
Ikväll blir det "Amelie från Montmartre" och stickning. Mysigt i myshörnan. Melodifestivalen struntar jag i. Jag är så trött på alla dessa deltävlingar som ska dra ut på hela skiten. Möjligen gitter jag se på "finalen" eller vad det kallar det. Jag lyssnar hellre på Carmina Burana. Tyvärr kunde jag inte vara med på 5-timmarsrepetitionen idag, för rösten är fortfarande sådär intressant beslöjad.

3 tankar:

Hej
NU ska vi allt se om detta funkar??

vad ska jag skirva under med???

herregud, identitetskonflikt!
MEN - din blogg är väl rätt hemlig va??

he he..vi får väl se vad det blir...

Nja, hemlig och hemlig, men den är numera bara för inbjudna läsare. Välkommen förresten!!

Jag håller med dig, jag är inte heller så förtjust i alla dessa deltävlingar.
Jag har köpt ull och ska försöka få till lite tovade ägg till påskriset...ja, jag veeet, det är långt till påsk, men det är skönt att vara ute i god tid, för en gång skull :o)

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida