18 februari 2007

Sömnig söndag

En sömnig söndag och jag har varit trött och sömnig hela dagen. Jag låg i sängen i morse och drack kaffe och läste GP, men somnade om igen. försökte se på skidåkning från Åre, men somnade till mellan varje eller varannan åkare. Som tur var vaknade jag när de svenska skulle åka, men det var svårt att hålla sig vaken.
Plötsligt påminner äldste sonen om att vi lovat åka till IKEA idag och köpa en ny säng till honom. Whaaaa!! Ingen har lust att åka, men eftersom min man satt igång att baka bröd och semmelbullar så fick jag den äran. Det var fler än vi som tänkt tanken att handla idag, men det gick relativt smärtfritt i alla fall - men när vi kom hem upptäckte vi att vi fått fel ben med oss, så nu måste vi dit i morgon igen och byta till oss rätt sort.

Maken hade gjort smaskigt bröd och en god söndagsmiddag. Nu sitter jag här och "päser" efter maten. Senare blir det kanske kaffe med fastlagsbulle. Mums!
Och i morgon är det MÅNDAG och GARNBUTIKEN!!

Vi har varit kattvakt i helgen också, lilla Flisa från 5:e våningen. De brottades, jagade varandra, åt och sov. Jättesöta är de båda två!!

5 tankar:

Ikea kan vara en prövning, men min erfarenhet är att de har bättrat sig betydligt.

ah, katter, lycka! :-)

nu har jag registrerat IgeN på gågle under min andra epostadress :-/

vad gör man inte?...

Välkommen hit, Josephine!

Frk Tjatlund: Jo, jag tycker också att IKEA bättrat sig och denna gången var det faktiskt vi som tagit fel. Men nu har sängen ben och allt funkar bra.

Känner igen mig med Ikea, det brukar faktiskt bli tre gånger för mig. Först en gång där jag får med mig något fel hem av alldeles egen förskyllan, sedan en gång för att rätta till misstaget då får jag syn på något som jag inte orkar bära och då blir det en tredje gång med bärhjälp.

Vi har haft tur, verkar det som, de gånger vi handlat på det Kampradska möbelhuset. Ännu har vi inte behövt åka tillbaka för att något saknats, tack och lov.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida