07 april 2008

Första dagen

Idag var första dagen på Chilli och den började med att jag promenerade dit. Det tog en halvtimme och jag var riktigt svettig när jag kom fram. Jag hade förstås en extra tröja med och vi började med att packa upp en massa träsaker till "Indiska hörnan" - det var stora katter och små katter, stora ormar och små ormar och ödlor i diverse storlekar. Det tog sin lilla tid och det var så mycket saker att vi hade problem att få plats med allt.

Efter det var det dags att gå över till pannor och kastruller, och det var att flytta lådor och stå på stege. Men alla var trevliga och hjälpsamma. Lite oorganiserat kanske, men det blir nog bättre när jag blir varm i kläderna. Jag ska vara där till 13 juni, så jag hinner nog vänja mig och lära mig en del också.
När jag skulle gå hem stod äldste sonen och väntade på mig och vi hade sällskap hem. Det var en rolig överraskning!
Idag gick jag 8517 steg - ca 4,5 km tills jag kom hem sedan råkade jag nollställa stegräknaren.

1 tankar:

Vad kul att det kändes bra! Jag har också en stegräknare och jag var hur duktig som helst när jag sprang runt på jobbet. Vid lunch låg jag på nästan 6000 steg, men sen råkade jag tappa den i kollegans bil, så jag fick aldrig reda på hur duktig jag var. Jag blev så arg så jag gömde den när jag kom hem :)

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida