25 april 2008

Hurra!!!

Tack alla tumhållare! Det hjälpte!

Nyss ringde herr Myrin och sa att jag var välkommen till Myrins tyger och jag börjar redan på måndag i Sävenäs. Där kan jag få göra lite allt möjligt. Det finns en stor butik med tyger på bottenvåningen och på andra våningen har de tapetseri. Där görs textil reklam och sys båtdynor, så det kan jag också få lära mig. Till hösten är det en dam som ska gå i pension och det fanns utsikter...om jag trivs med dem och de med mig. Men jag tror det när jag ser det (sade den luttrade) och nu tar jag en dag i taget.

I kväll kör vi en runda till Lund igen och försöker tömma pappas lägenhet helt och hållet. Vi har hyrt ett stort släp och det ska jag köra. Lite darrigt, men eftersom det är motorväg hela vägen så kommer det nog att gå bra.

Vi tänkte hyra ett förråd, men just när jag ringt och fått veta att 6 kvm kostar 1200:-/mån, så ringer min granne på. En gullig dam i sina bästa år (80+) och undrar om vi behöver låna hennes vindsförråd till pappas möbler. Vi hade tydligen pratat om det förut, vilket jag alldeles hade glömt.
Allt har just nu löst sig till det bästa.
I eftermiddag ska jag träffa rocksångaren och lämna paljettskjortorna till giget på i morgon.

Ha en go' helg alla!!

7 tankar:

Grattis Annela! Hoppas du får tillfälle att fira i helgen.

Åh, jag hade så gärna lärt mig att klä om möbler! Min pappa kan, men jag är mer eller mindre möbelimbecill :) Tusen grattis till dig, risken är ganska stor att jag kommer och hälsar på om jag lyckas laga min symaskin nån gång :)

SuperGRATTIS!! Yippiee!!!

Det är din tid nu:=)))

Så bra det verkar med Myrins! Håller tummarna för att du ska trivas där!
Myrins köper tyger av det företag där jag jobbar!
Lycka till i Lund, det måste vara skönt att klara av det sista nu.

Vilken himla tur att din granne kan erbjuda plats i sitt förråd...det vore inte kul att betala så mycket för att magasinera saker.

Grattis! Jag skulle vara totalt kass i vilken affär som helst - men OM - då skulle det vara tygaffär.
Hoppas jättemycket att det funkar, för det verkar passa dig perfekt!

Tillykke!

GRATTIS!!!
Så roligt för dig.
Nu håller jag tummarna igen, men den här gången för att du ska trivas och må bra!

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida