17 april 2008

Vad händer nu?

Precis när jag skulle gå in i butiken i morse ringde Af-damen. Hon sa att hon inte tyckte att jag skulle vara kvar där om det var så att jag inte trivdes och att jag skulle kontakta min läkare och säga som det var. Sedan ville hon ha kontakt med läkaren (som jag kallar Dr Phil) och också försöka ordna en träff med min 10:e (eller vilken det nu är - jag har tappat räkningen)handläggare.
Sagt och gjort! Jag ringde Dr Phil och fick en tid på tisdag för att han ska kunna sjukskriva mig tills jag får tag i en annan praktikplats. Det löser sig nog så småningom - hoppas bara att det blir något av före den 13 juni för så går min rehabperiod ut.
Så i morgon blir det sista dagen som praktikant på Chilli för mig. Hur det känns? Som en befrielse!

Idag slutade L - gymnasietjejen också. Hon gick till sin skola på lunchrasten och talade om att hon inte trivdes och att det enda hon fick göra var att flytta lådor och dammsuga m.m. Hon kom tillbaka själaglad och hade fått en ny praktikplats meddetsamma och efter att vi hade fikat så gick hon iväg dit.
Vi har dock bestämt att vi ska träffas och fika nån kväll. De andra ska vara kvar april ut och sedan blir det väl dags för att ta in andra praktikanter.

3 tankar:

Så skönt!
Vad i hela friden har den butiken för personalpolitik? INGEN?
Synd att det skulle sluta så, det lät ju så trevligt från början!
Hoppas AF kan ordna något vettigare.

Ja, det känns verkligen skönt. Nej, Chillikedjan har inte någon vidare personalpolitik. Den påminner starkt om skolans värld.
Men om amn ska se det positivt så kan det bara bli bättre.

Bra jobbat! Och nu kommer sommaren snart:)

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida