08 augusti 2008

Lilla ja' i radion??? OS-STICKNING

Bilden har jag lånat från Marie/OSstickningen

Jo, det är faktiskt sant. Jag fick ett mail från Monica om att en producent på P4 Radio Göteborg letade efter någon i Göteborg som skulle vara med i StickaMeras OS-stickning och som ville komma och och prata om det. Hon misstänkte att jag skulle tycka att det var kul - och hon hade rätt.
Så på måndag 11 augusti travar jag in i Kanalhuset (som folkhumorn kallar Radio- och TV-huset) och ska vara med i Morgonprogrammet och prata om OS-stickningen nån gång 9.30-1.00
För alla som inte kan lyssna då, så finns programmet på deras hemsida www.sr.se/goteborg och klicka in på Morgonprogrammet, så kan ni höra det där.

Och idag börjar det - äntligen kan jag börja på min ponchotröja i limegrön ICE från Drops. Det ska bli så kul att se hur det blir.

NUUUU börjar det!!!

5 tankar:

Men så kul! Grattis. Och "lilla" behöver du verkligen inte lägga till när du berättar om det. Du är ju ett händigt proffs!

Och jag hittade faktiskt precis mitt nystan på Garnhärvan... mycket billigare än på marknaden...

Kanske blir det en liten väska också?

Ja, gör en väska. Jag har gjort 103-41, 98-48 och hatten 104-19 från Drops katalog. De blev alla jättesnygga. Jag tovade också 86-14 fast jag gjorde den som en ryggsäck.
Nu är du förlorad ner i tovningsträsket:)

jag sitter vid radion på måndag:)

Jamen grattis! Jag har ingen stickning på gång men skulle behöva montera en tröja. I hate it. Sticka är kul, men att sy ihop prylarna är avskräckande.

Monica: Jag ska hälsa till dig om jag komer ihåg det.

frkt: Tack, tack! Montering är trist. Man får tvinga sig till det, emn det är kul när plagget är färdigt.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida