19 augusti 2008

Mitt gingko bilobaträd.


Gingko biloba

8 tankar:

Flot! Kan der bo ude i krukken - også når det bliver vinter ?

Ja, det har stått ute i vinter, men den var ju inte spediellt kall. Gingko bilobaträdet var det första som växte upp efter atombomberna i Japan och då gissade jag att det tålde kyla. Jag tror att om det blir många minusgrader så skall man nog ta in det.

Är inte det ett sånt där träd som är bra mot allt? Finns väl som innehåll i massa sånadär måbratabletter och drickor och sånt?

Tack för erbjudandet om baddräkten, vad du är snäll! Jag har bestämt mig för att inte låta mig hindras av att andra människor KAN tänka nånting om mig, så jag ska försöka chockterapia mig själv ett tag till. Funkar det inte så hör jag säkert av mig :)

sofie: Jo, gingko biloba är bra mot dåligt minne bl.a.

chockterapi lååter tufft, men du är ju en tuffing, så det fixar du säkert. Skulle det bli för chockartar så hör av dig:)

Jag har en sån, den stod på altanen om somrarna och bakom en gardin på vintrarna - när den var "bäbis", nu är den utplanterad och har överlevt i flera år. Växer inte fort... och bladen ser mindre ut i år än tidigare år.

Hur ska jag göra för att använda den mot bättre minne (eller FÖR bättre minne) Knapra bladen rakt av, koka te?

På etiketten stod "Trädet som aldrig dör" Det var därför det fick leva första vintern när det bara var en tom pinne... jag framhärdade med vatten och snälla ord, och rätt som det var sköt den skott...

Wow!
Vad kul, kan du tugga barken eller nåt och bli superduper-pigg?

Imponerad!

bloggblad: Det verkar som om det tål en hel del, men de växer otroligt långsamt. Jag har faktiskt ingen aning hur det går till för att man ska få i sig det verksamma ämnet.
Kanske man kan gnaga lite på stammen:=)

marskatten:Jag tror faktiskt att det är säkert att handla Gingko biloba på Hälsokost.

Monica: Du får komma på studiebesök.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida