29 januari 2009

Personlighetstest

Här finns testet:

Din personlighetstyp:

Populära och känsliga, med enastående social kompetens. Utåtriktade och empatiska. Uppriktiga och ärliga i sin strävan att förstå hur andra mår. Tycker i allmänhet inte om att vara ensamma. Ser allt ur ett mänskligt perspektiv och ogillar objektiv analys. Mycket framgångsrika i att hantera relationsproblem och att leda debatter. Vill vara till nytta för andra och sätter troligen andras väl före sitt eget.
Det stämmer ganska väl.

Karriärer som skulle kunna passa dig:

Lärare, konsulter, psykologer, socialarbetare, personalvetare, präster, affärsbiträden, säljare, HR-personal, direktörer, eventkoordinatorer, politiker, diplomater, skribenter, skådespelare, designers, hemmafruar/hemmamän, musiker.

Och tänk, den karriären passade mig alldeles för bra. Snart är det 6 år sedan jag brände ut mig.

6 tankar:

Jag kom bara i början av min karriär efter min långa utbildning, sen blev det snart väggen nästa. Nu ska jag göra personlighetstestet, älskar sånt.
Kramar

Jag har en utmaning till dig.;0)
Kramar

Oj, jag måste genast titta.

Hej Annela

Har läst Din sons text. Undrar om det inte finns ett författarämne i honom. Än en gång tack för att du finns. Du ger Mig så mycket vishet och kraft, att gå vidare och till sommaren måste vi göra slag i saken och träffas. Precis som du sa kanske halvvägs. Någon fin herrgård någonstans med spa och skogspromenader en helg och sena samtal under kvällen med vin och god mat. Tänk vilken "lisa" för själen

Du är bäst
Lena I Småland

Denna test vill jag göra - -även om jag inte är utbränd!
Nu har jag nog missat en del, men hur har det gått med arbetsträning - arbetsförmedling - ja, du vet?

Lena: Tack för dina vackra ord. Jag vet hur skönt det är att prata med någon som försår hur det är och kan jag vara denna "någon", så är jag bara glad. Det skulle vara hemskt roligt att träffas och skratta lite och göra nåt kul. Vi får planera vidare.
Kram

Marskatten: Man behöver inte vara utbränd eller nåt annat för att göra testet. Det är bara lite kul. Med min arbetssituation är det som förut - dvs inget. Jag träffar min arbets-Jocke, emellanåt och har också fått träffa en psykolog de har. Men ännu har inget hänt på den fronten och ärligt talat tror jag inte att min chans är så stor att jag får ett jobb. Vem vill ha en f.d.lärare, 56 år och som bara kan jobba halvtid?

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida