11 januari 2009

Spännande


Jag förstår att ni undrar men det var ju fullt med intelligenta gissningar i kommentarerna till förra inlägget.
Jag ska vara med i det här programmet och det ska bli så kul. Jag är ju en vedervärdig tävlingsmänniska och en otroligt dålig förlorare, som alltid misstänker komplotter om jag förlorar. Men jag får väl försöka uppföra mig den här gången och le och gratulera vinnaren med blid min.
Det är alltid så att hemma kan man alla svaren men väl med i leken kan ju allt försvinna som en tunn blå rök vid horisonten. Men upplevelsen finns kvar och jag ska fotografera som en galning - jag lovar - så att ni får vara med i alla vinklar och vrår.
Idag har jag äntligen lite sticklust och ska ta mig an lillsonens andra raggsocka och i morgon är det jag som hänger på telefontiden till vårdcentralen för nu vill jag inte hosta mer!
Får man besvära om en trevlig söndag?

13 tankar:

Nämen GUUUD vad spännande!
Jag ska sitta klistrad vid TV när det sänds!
När är det? Är det direktsändning på fredag eller lördag?

Så skoj
Lycka till.
När får vi se de?

Lyska till med hostan också.

Eva.

Spännande är ju bara förnamnet...

Vilken upplevelse att vara med om. Jag gillar verkligen den här typen av kunskapsprogram.

Men grundomgångarna har riktigt många svåra frågor känns det som. Verkar lite lättare för dem som sen tagit sig till finalen.

Stort Lycka till Annela!!

Jag vet inte när det sänds, men jag vet att hela veckans program spelas in på fredagen. Jag lovar att meddela när det är dags.

Men vad kul!!! Jag gillar frågesporter - måste förstås kolla! Du kan ju meddela när du kan räkna ut vilken dag det sänds?

bloggblad: Jag lovar att meddela så fort jag vet.

Vad kul!!!! :o)

Åh, vad kul, och visst har du rätt: hemma kan man ju svara på allt, men om man sedan får någon black out mitt framför hela Sveriges befolkning vet man ju inte. Jag har alltid gärna velat vara med i sådant, men jag är kanske inte världens snabbaste även om jag vet mycket, fast sport är jag helt kass på!

Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

Mildamakter: Ja, det ska bli kul och säkert lite nervöst också.

Samtal: Men att du inte anmäler dig? Jag gjorde det bra som en kul grej en natt när jag satt här och surfade och det är ju faktiskt slumpen som avgör vilka frågor man får.
Det är bara en som vinner av alla dessa som är med från början och ingen kan ju allt.Det handlar mest om tur, tror jag

Så spännande, det måste jag kolla när en bloggvän är på teve. Hur kom du med. Jag väntar med förtjusning på att det ska sändas.
Och krya på dig.
Kramar

Sejt ! Held og lykke !
Og god bedring .-)

Köp en liten ask med hostdämpande tabletter, Noskapin, och dopa dig en timme innan:)

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida