29 september 2009

Min nya lekkamrat!

En något obscen design, men ack, så effektiv...min nya nässköljare.
Min förkylning har flyttat runt i kroppen, men bestämde sig för att försöka få fäste i bihålorna, men se det gick inte. Med "Nasendusche" spolas den ut varje dag.
Jag vill inte vara förkyld mer!!

6 tankar:

Håber den virker !

Det hoppas jag också

Nog sjutton undrade jag vad det var innan jag läste. Vi använde det mycket hos antroposoferna, sa jag arbetade där, fast jag kom aldrig in i tekniken.

Nån sån apparat har jag inte , men i många år har jag kokat koksalt mot b-h-inflammation. 1 dl vatten och 1 krm salt, och när det ljummat till sig, häller jag det i näsan med en liten medicinkopp. Funkar utmärkt det med.

Fast vet du, sen jag började andningsträna mot astman, så har näsan blivit ren... märklig men fantastisk biverkan av att andas hårt och länge ut och in genom näsan flera gånger om dagen. Astman är i stort sett borta också.

Bloggblad: Men så skönt att du blivit av med din astma. Det låter ju fantastiskt att man kan andas bort den. Nässköljaren är ju inget annat än en medicinkopp med just saltvatten.

Samtal: Det var inte alls så svårt som jag trodde. Men om jag inte andades genom munnen, så kändes det som en kallsup. Nu är jag i alla fall frisk.

Åh, en nässköljare - det är jag nyfiken på!
Funkar den bra? (det kanske är för tidigt att utvärdera)

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida