28 juli 2008

Kattvakt.

Jag är kattvakt till Flisa och Brorsan när grannen är bortrest till Canada. Flisa är Shivas lekkamrat och Brorsan är det senaste nyförvärvet. Han är en okastrerad hankatt på 7-8 mån och oerhört tillgiven och kelen. Flisa är mer blyg och de slåss ibland så tussarna far.Här syns de båda (Flisa - okastrerad honkatt på 3 år - till vänster och kelna Brorsan till höger.
Ibland blir man väldigt törstig och vill ha vatten. De såg ut att ha lite tråkigt idag och jag tog med Flisa ner till Shiva för en lekstund, men det tyckte inte Shiva var någon bra idé. Hon la öronen bakåt och svansen blev dubbelt så tjock och så började hon skrika. Efter en stund fick jag gå upp med Flisa igen. Det gick inte att ha dem i samma rum. Antagligen är det så att Flisa luktar annorlunda nu sedan Brorsan kom in i huset.
Men Brorsan är så gullig och vacker svans har han.
En stilig kattherre, som gärna poserar. Varje dag går jag dit och matar dem och stannar en stund och kliar alla som vill bli kliade. Men jag tror de saknar sin matte, som inte kommer hem förrän den 20 augusti. Tills dess får de hålla till godo med mig.

9 tankar:

Det er også meget hedt og trykkende i Danmark. Nogle elsker det og andre lider. Jeg holder meget af sommer, sol og varme, men 30 grader- det ER for varmt!

De vi var hos i lördags var också kattvakter över helgen. Men den kattrackaren visade sig inte när de kom in för att ge mat och byta sand. Låg och tryckte under en säng och vägrade hälsa.

Losarina: Ja jag håller med dig. Gärna värme, men inte 30 grader hela tiden och vinstilla.

Bloggblad: Trist att komma med mat och inte få ett endaste mjau eller kurrrrr. Det är ju hela belöningen.

Brorsan var en stilig herre - vilken vacker färg han har!
Jag har också tittat till döttrarnas katter (alla 3 döttrarna har varsin) i veckan som gott och det blir en del passning.

P.S.
I veckan som "gått" menar jag ju...

Vilka sötnosar...jag blir allt lite kattnödig när jag ser dem ;o)

Ja, visst är de söta. Det är väldigt lätt att bli kattnödig,men jag har ju ändå den gulligaste...Shiva

Tittar bara in och lämnar en liten kram i natten... hoppas deppet har lättat något!?

Sov så gott...

Tack, ja, deppet är borta och mannen tiger inte längre - för tillfället.
kramar, vännen...

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida