13 oktober 2008

Brudklänning i garn

Monica skriver idag i sin blogg om att gifta sig i stickat och visar läckra modeller från Katrin Bawah. Här är en mer tradionell modell från Järbo garn. Jag har sett den IRL och den var verkligen vacker, men den ser väldigt varm ut - kanske nåt för ett vinterbröllop.

Idag är det så mörk och störtregnar att om man ska sticka skulle det vara bra att ha stickor med ljus i som Tummelisa har.

Det är en riktigt deppdag idag. Telefonen ringer och jag svarar inte. Vill inte prata med nån utan bara sitta i lugn och ro och sticka. Det känns som om social samvaro är alldeles omöjligt idag.
Jag städade idag för jag ville göra nåt som syntes, och jag blev sååå trött. Varför inte göra nåt lagom mycket?

5 tankar:

Snygg, men kanske lite tung? Och inte så mycket svettigt dansande?

såna dar som din idag, ska man tillåta sig att stänga av allt. Så gör jag ibland också, även om det inte märks så mycket i min blogg.

Det var alldeles nödvändigt att stänga av allt idag. Det var precis som om all energi var slut. Men nu är det lite bättre.

Jag tycker klänningen är hemsk! Har tittat på den, på nätet och på bild, men inte live. Då kanske jag hade ändrat uppfattning.
Nä, det hade jag nog inte!
:)
Tycker du gjorde rätt i som förpuppade dig med stickorna, men den där städningen kunde du väl låtit bli?
Stor kram.

En ständig träning det där, att hitta vad som är lagom och inte göra allt eller inget... prova KBT?

Vi rings när pratlusten kommer tillbaks, jag saknar din röst redan:)

Kram!!!!

P.S Vilken SNYGGG klänning:)

Det är så lätt att gå över gränsen! Och så rasar allt när energin plötsligt tar tvärslut. Och det finns inga reservkrafter att ta till.. Känner igen och förstår hur du mår, det är inget kul, man blir så ledsen.

Stor kram från qi (som också rasar ihop emellanåt..)

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida