16 oktober 2008

För mycket


Nu är det för mycket på en gång. Jag har inte ens kunnat sticka. Fick riva upp allt igen.
Jag har sorterat garn och lagt i lådor, men det är allt. Jag får liksom, inget ur händerna. Börjar på en massa, men avslutar inget.
Det har varit en sån stänga-till-dag igen. Inte orkat svara i telefon och inte har jag kunnat koncentrera mig på nåt, varit rastlös och haft fjärilar i magen. Det är så mycket måsten nu att jag inte kan göra nåt alls. Jag måste ta bort några.

*pappa
*nedläggning av pappas boende
*Arbetsförmedlingen
*Försäkringskassan
*göra klart ett syjobb
*sekreterare i koloniföreningen

Efter lite tankearbete har jag kommit fram till att sekreteraruppdraget och syjobbet måste bort. Syjobbet drar ju in lite pengar och är inte så stort, men sekreteraruppdraget är värre. Det är ju ett förtroendeuppdrag och ärligt talat vet jag inte vem som skulle ha det efter mig. Men det är inte mitt problem. Någon annan i styrelsen får ta på sig det.
Men jag tror att för min egen skull måste jag ägna mig åt mig själv och pappa. FK och AF kan jag inte göra mycket åt - det får ha sin gång

Jag har fortfarande inte fått ett enda jobb jag sökt och nu tänker jag inte söka fler, utan låta J. på Af hjälpa mig med det. Det är stressande att söka jobb efter jobb varje dag. Bara jag går in på Platsbanken, så känner jag hur det suger i magen.

I morgon ska jag gå och få massage och nu ska jag snart lägga mig på spikmattan.

6 tankar:

Låter som bra beslut, du blir bättre och bättre på att ta hand om dig själv och prioritera.

P.S KRAAAAAAMIS!

Tack, vännen...

Skickar en kram jag med...

qi:Den värmer gott!

Ibland blir det bara för mycket och det är klokt av dig att bromsa i tid. Bra bild, den visar väldigt bra hur man känner sig när det är nock... den lånar jag, hoppas att det är ok? *kram*

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida