31 oktober 2008

Åh, vad det är roligt med paket!!Idag kom mitt paket med Garn & te i Stickameras byte. Det var från Dödergök och precis mitt i prick.

Ett starkt limegrönt 1-trådigt ullgarn och 2 sorters te: Grönt te med ingefära och citron, som är så gott och ett ekologiskt rooiboste. Mineralrikt och koffeinfritt - det ska bli spännande att prova det.
Det gröna garnet, som är lite skarpare i färgen än på bilden,blir nog en höstsjal och kommer att passa mig perfekt. Jag älskar starka färger.
Tusen tack, Dödergök!!

9 tankar:

Jättesnyggt, och vilka goda kvällsteer:)

Jättesnygg färg! Jag vet inte om jag ska säga grattis till halv sjukpensionen eller ej, men jag kan tänka mig att det är en liten lättnad i alla fall.

Kul!
OFtast är ett rejält besked bättre än att inget veta och att gå och undra...

jag har börjat dricka te - säkert har jag blivit påverkad av Monica H och andra som lovsjunger denna dryck... Bäst gillar jag ett grönt löste med lite blomsmak.. Grönt Södermalm. Det där med ingefära tycker jag har lite för lite smak, jag har prövat det.

Och så klämtar jag i mig litervis med ett hälsote från regnskogsbark... inget gott, men gör gott!

Hej!
Vad kul att du gillade färgen, jag spande lite på din blogg och såg att du gillar färgstarkt precis som jag så då vågade jag köra på den sprakande limegröna. :)

Monica: Ja, det var verkligen perfekt.

frktjatlund: Det är en lättnad och nu kan jag inrätta mig efter det.
Det ska bli kul att se hur färgen ser ut när den är stickad.

bloggblad: Jo, det är alltid bättre att veta. Det tycker jag också. Hälsote med regnskogsbark - hur gör det gott?

Dödergök: Jag är så glad att du vågade skicka det gröna. Det komemr att bli så snyggt till min lila kappa!!

Hvilke lækkerier !
Den der grønne , er bare så skøn!

losarina: visst är den läcker. Jag ska börja sticka idag.

Ekologiskt Rooiboste finns att köpa även här ute på landet, hehe. Vi har en jättemysig butik på vår ort som säljer alla möjliga delikatesser som te, kaffe, pasta, grönsaker och frukt, Jag köpte ett rooiboste som är riktigt gott. Nyttigt också, fär man hoppas.
Lycka till med det nya garnet, färgen är urläcker!

Vad roligt att höra från dig, Marskatten. Jag hoppas att allt är bra med dig. Vi var ju i närheten av dig häromdagen, men vi bestämde oss för att vi var så trötta och ville hem. Nästa gång ska vi förvarna, så att vi kan träffas lite.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida