21 juni 2008

Grönt är skönt!


Så här nånting ser linsjalen ut när man släppt maskorna. Den blir helläcker tycker jag. Färgen är lite skarpare i verkligheten. Eftersom jag stickar ganska fast så använder jag st. 5½. Den ska blockas och sedan blir den jättefin. Den fanns uppstickad i butiken och var bara sååå fin. Dessutom är det en väldigt bra fotbollsstickning eftersom mönstret är så lätt.

Här blåser det som 17 idag och nyss blåste ett av våra trappfönster ner från femte våningen. tur att ingen var under just då. Jag har fått lyfta in alla balkonglådorna och rädda blommorna. Vill man gå ut så får man nog gå i 45 graders vinkel. Men solen skiner.
Nu börjar min favoritfilm "Söder om landsvägen" med Edvard Persson :))

11 tankar:

Snyggt! Jag har aldrig prövat det där med att släppa maskor med flit. Sen har jag problem med att jag fastnar överallt med mina sjalar i dörrhandag och annat, så jag skulle inte våga ha så stora maskor... men du kanske är lite försiktigare av dig?

Jag tror inte att jag fastnat nån gång med sjalar just. Hur gör du då? Flaxar du fram?:)

Hehe... ja, kanske gör jag det. Ideligen fastnar jag i dörrhandtag när jag går förbi dörrar.. Smyger jag för nära väggarna? Vet inte...

Väldigt snygg sjal! Tänk om jag skulle prova någon gång...men jag har så dåligt tålamod.

' Jag har bott vie en lannsväeg i heila mitt liev'... :))

Ja, jösses vad det blåste igår!

Sjalen blir göööörsnygg! jag stickar min med nr 4,5 så kan vi göra en jämförelsebild sedan?

Garnet är underbart och så fina färger hon hade i butiken. Vi får nog åka dit nästa månad igen:)

Den ser läcker ut!
Jag har heller aldrig provat att släppa maskor...
Och jag gör nog som Bloggblad, flaxar fram, för jag har också en förmåga att fastna i dörrhandtag :)

Den blir jättesnygg! Grönt är skönt!

Marskatten: Men den här sjalen går ganska fort och garnet är så vackert. Jag tror att du kan ha tålamod med den här och år du se garnet så kan du inte stå emot.

gingerbeer: Jag är så nyfiken på hur din ser ut.

lindalotta: Det är sånt fint garn att det är en fröjd att sticka med det. Deisy har 30% just nu såg jag på Linea. Ni får börja skrida fram i tillvaron istället för att flaxa (hihi)

qi: Det här är definitvt något för dig. Precis "ditt" garn som finns i "dina" färger. Prova, om du inte har 38 andra projekt på gång.

Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

Så läcker!!!
Jag har heller aldrig stickat med tappade maskor (inte med avsiktligt tappade maskor vill säga *s*), men det verkar ju kul, och snyggt blir det också!

Mildamakter: Jag kan dela med mig av mönstret om du vill ha det.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida