08 juni 2008

Söndag

Bild: Dreamhack, världens största LAN-party ordnas varje år i Jönköping

Söndag-vilodag? Icke! Fast vi började lite långsamt med att göra oss av med barnen. Låter det hemskt? Det är inte så hemskt som det låter.


Igår skjutsade jag "minsten" till en veckas LAN-party* med kompisar. Sommarlovet har nästan börjat - det är bara avslutningen kvar i morgon och sedan bryter den stora friheten ut...en hel vecka...sedan börjar sommarjobbet. Han hade tur att få ett sommarjobb i kommunens utlottning bland alla som går första året i gymnasiet. 3½ vecka ska han knega i Parkförvaltningen och sedan ska han spendera pengarna på ett Playstation 3.


"Mellan" har gått iväg för att spela fotboll och efter det blir det samling av korplaget i "lagenheten" som en av spelarnas lägenhet kallas. Haha! Då blir det EMfotboll för hela slanten.


"Störsten" har stuckit iväg med tjejen på en restresa till Rhodos. Så ni förstår att friden råder hemma hos oss. Det är bara Shiva som propsar på lite uppmärksamhet då och då.


I eftermiddag har mannen och jag varit i kolonin och grävt igen och nu känns mina armar som bly. Jag förstår inte hur jag ska kunna sticka ikväll till EMfotbollen, men det får gå. Man får offra sig :-)*Ett LAN-party är när ett antal datoranvändare träffas för att koppla samman datorerna i ett LAN (Local Area Network, Lokalt nätverk). De i särklass vanligaste syften för ett LAN-party är att spela datorspel mot varandra, eller att fildela.

2 tankar:

Hej
då kanske din son träffar min son.
Min lille är där och jobbar, står i en monter för fallskärmsjägarna, och visar upp sin utrustning och svarar på frågor om att göra lumpen.
Hoppas att du klarade av att sticka i går kväll, själv fuskade jag lite och sydde.
Ha en go dag på dej.
Eva.

Ja, fast den här gången LANar de hos kompisar. Jo, jag stickade lite grand, mönstre är lätt och garnet med så det gick ganska bra.
Ha det gott, du med.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida