25 juni 2008

Vår katt - en hund?

Vadå - jag?? Skulle jag ha gjort det? Näääää...

Igår fick mannen ett ryck och städade sovrummet. Med risk för att avslöja för mycket om våra städvanor, så gjorde han 2 fynd, som han inte hade väntat sig att hitta just under sängen.. Först kom han med en plastförpackning adresserad till Mellan. Han prenumererar på T-shirts (Jo, det kan man) och den här var poststämplad 08-04-24. Gissa vem som hämtat den när posten kom och burit den under sängen till sitt "gömme". Mellan hade saknat den ett tag, men sedan glömt bort det (och ingen påminnelse har heller kommit).
Nästa försändelse som hamnat under sängen var ett litet platt paket i wellpapp och frigolit. Och gissa vad som fanns i!!!
Jo, min sedan ett tag saknade stickling av vildvin, som jag köpt på Tradera och som nu kom fram i ljuset. Den var poststämplad 08-06-04 och tro det eller ej; här kan man tala om växtkraft. Den hade fortsatt att växa inne i paketet, utan vare sig vatten eller ljus. Naturen är fantastisk.
Tror Shiva att hon är en hund och varför gömmer hon posten? Buskatten!!

4 tankar:

*skrattar högt för mig själv"
SÅ befriande att läsa om andras städ-ovanor!
Tack...

Vilken växtkraft...har det stackars vildvinet hamnat utomhus nu?

Ja, man vill ju helst inte avslöja sånt, men...och nej, vildvinet har kommit i en liten kruka och står på tillväxt i fönsterkarmen.

Hihihi..

Haha! Jag skrattar och ler stort när jag läser om Shiva.
Gulliga kisen då!

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida