18 november 2008

Nån som läst?

I lördags fann jag den här boken på en loppis för 5:-. Jag kom först i kontakt med Kay Pollak via filmens värld, Barnens ö, men numera ser jag ofta annonser för hans föredrag och kurser .
Jag vet inte vad jag tycker om honom, men jag ska läsa hans bok och uttala mig sedan. När jag lyssnat till honom på TV har jag tyckt att han verkar lite flummig, men ...
Är det nån som läst nåt av honom?

9 tankar:

Jag har lyssnat på just den här boken och den innehåller många tänkvärda saker, framför allt för oss som har brakat in i den berömda väggen.

Det låter bra. Det står att man ska läsa den långsamt och det kanske inte är så dumt. Qi hade också ett tips på en bok för utbrända på sin blogg idag.

Jajamensan, har boken också:)

Men allra bäst är Pollak på videon som man kan låna på stadsbiblioteket, där man kan se hela 'Välja Glädje' föreläsningen live. DEn rekommenderar jag varmt!

Nej , kender den ikke. Glæder mig til at høre hvad du synes. 5 kroner, det var da en gave :-)

Min mamma köpte boken till mig, men jag har inte kommit mig för att börja läsa än (läs: jag har lagt den på det berömda bra stället). Hon tyckte den var jättebra och tänkvärd, så hon gav den till både mig och min bror

Monica: Jag ska spana efter den på biblioteket.

Losarinas mor: Visst var det ett fynd. Jag lovar att komma med en recension. Du kanske vill låna den?

Sofie: Jag tycker att du ska provläsa den.

Jag läste den för länge sen och tyckte om den. Men sen har jag sett och hört KP på teve och när han ständigt upprepar samma glada käcka floskler om att det BARA är att tänka positivt, och "vad kan jag lära mig av det här" ... då blir jag till slut mätt på hans enorma glädje - även om jag i grunden håller med om att man ska vara positiv.

Bloggblad; Jag blir också oerhört trött på käcka tillrop om att tänka positivt så löser sig allt. Riktigt så enkelt är det inte, Jag har beställt videon till boken på biblioteket och får se om jag gillar den. Jag är lite skeptisk.

Man får ta han med lite humor för jag tror föreläsningarna främst var skräddade att säljastill olika företag där personalen skulle bli peppade... det finns nog inte många i vården som inte varit på hans glädjekurser *skrattar*

men för någon som inte är helt frisk.. njaaaeee... vet inte?

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida