13 november 2008

Onyxdag

I förrgår var det en riktig "onyxdag", som Lotta på Bråkmakaregatan brukade säga. Det började med att jag fick en vagel i ögat på morgonen. Tänk att en liten röd prick kan göra så ont!

När jag skulle ta på glasögonen fick jag ena skalmen i handen. Trist, men det har varit på gång ett tag. Jag har verkligen trivts bra i dem och de var snuskigt dyra en gång i tiden.
Jag fick gräva fram de jag hade förut och det blev inte så bra. Ögonen har ändrat sig och jag kan bara hjälpligt se på avstånd med dem.
Men jag har köpt mig ett par läsglasögon så att jag kan se att sticka och trä nålen på symaskinen så länge. Fräckt cerise och rutiga är de. Men nu har jag beställt nya från Favoptic - de svartvita blev det - och de kostar inte skjortan. Fantastiskt att kunna köpa glasögon på nätet! Och 14 dagars öppet köp!

Som om inte detta var nog; Det kom en avi med posten och jag misstänkte att det var mitt mix & matchpaket. Glatt sprang (nåja) jag ner till tobaksgubben för att hämta. Jag hade några brev som skulle postas och vad tror ni jag gör? Jo, jag slänger in avin i postlådan och får gå hem utan snopen utan paket. MEN idag kom avin på nytt och idag SKA jag få paketet med mig hem.

Mannen rådde mig att klämma lite på vageln, men det skulle jag inte ha gjort. Igår vaknade jag och var blåröd längs hela franskanten. *suckar*
Men idag är det bättre och det regnar inte.
Hej då!

UPPDATERING:
Det var inte mix & matchpaketet, utan nåt mycket tråkigare. Suck!

6 tankar:

Ajajajajajajjjjjj! Stackars dig!

Hoppas det blir lite bättre nu och att dina nya jättesnygga glasögon kommer så fort som möjligt!

Isch, det där ser ont ut, hoppas att det snart försvinner.
Bågarna var jätteläckra! :o)

Monica: Det blir sakta bättre, men detär lite jobbigt att vara utan glasögon. Jag känner inte igen mig riktigt i spegeln.

mildamakter:
Jo, det är lite ont, men det blir snart bättre. Hur mår du själv?

Åh nej - hvilken dag :-(
Du skulle vist være blevet i sengen :-)
Håber din Fredag bliver meget bedre!

Nä, men vilken dag!! Det är sådana dagar som man önskar att man kunde hoppa ner i sängen, dra täcket över huvudet, och sen vakna upp till en ny, och roligare dag!!

Vagel i ögat? Vad gör man åt sånt? Eller är det bara att "vänta ut" eländet?

Min vän, jag hoppas verkligen att din dag får bli bättre idag! Du gjorde ju bort en hel del elände igår... så det borde ju hålla sig borta nu ett tag! Tycker man!

Varm kram..alltid!

Fy tusan så mycket otur!
En kollega till mig beställer glasögon - även progressiva - men jag skulle nog inte våga det...
Lite sugen är jag dock...

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida