10 juli 2007

Johans design






Här är Johans, mellansonens, senaste skapelse. Han har fått sin mammas sygener och gillar att sy och designa kläder. Han syr "hoodies" i olika utförande och här ser ni den senaste varianten.



Inga sömmar mitt på ärmen, sidfickor och det fiffigaste: en extrabit framtill, som sitter fast i kapuschongen (luvan) bak. den ska förhindra att det blåser in på halsen när det är kallt och är man extra frusen eller vill råna banken (vilket jag innerligt hoppas att han inte har planer på) så kan man dra upp den ända till näsan.



Han sydde på min overlockmaskin för första gången och det gick lysande. Undrar vad det blir nästa gång. Vi brukar bolla idéer mellan oss och jag tycker att det är så kul.










Visst ser han lite hemlig ut i sin "hoodie"?












...................................................................................


Idag har jag också stickat klart den vita koftan i "Ice". Den blev riktigt bra och ser ut så här:

Bilden är lånad från www.garnstudio.com .
Koftan är inte till mig, utan till en kund, som kom in i affären och var så less på tröjan att hon ville bränna upp den och slänga den i soporna. Hon undrade om jag inte kände eller visste om någon, som kunde tänkas vilja sticka den klar och då lovade jag att hjälpa henne. Det var raglanärmen, som hon inte kunde göra och det kan vara lite knepigt om man inte har gjort det förut. Men nu är den klar och jag tycker att den är sååå snygg. En riktig sommarkofta!



3 tankar:

Trevligt med händiga gossar!

Mycket bättre än Gessle som bara sjunger att han är en händig man.

Ja, jag håller med dig. Det har blommat ut riktigt under det senaste året. Innan var han mest inne på att designa fotbollsskor.

Häftigt! Jag önskar att mina vuxna barn kunde sy... möjligen att de kan få dit en knapp...

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida