27 september 2008

Bloggjobb


Hela lördagskvällen har jag ägnat åt att skapa en ny blogg. Ja, inte till min själv utan till Tummelisa Garn & Design - garnaffären på min gata i stan.
Den har funnits hur länge som helst och är en av Göteborgs äldsta garnaffärer. Förra året fick den en ny innehavare, som har fräschat till både butiken och sortimentet rejält. På senaste tiden har jag varit där ofta och det kommer bara mer och fler nyheter.
Jag har hela tiden tyckt att det var något bekant över kvinnan i butiken, men kunde inte komma på var jag sett henne förut. Det kunde ju vara en förälder till nån gammal elev eller en skrinnarförälder eller...

Men för ett tag sedan fick jag ett visitkort av henne och då kände jag igen hennes efternamn - men varifrån? Mystiken tätnade, men allt avslöjades när det visade sig att hennes son, jämngammal med min Mellan, spelat i samma fotbollslag ganska länge och det var där jag sett henne. Konstigt ändå, för varken hon eller jag var sådär väldigt engagerade i fotbollslaget. Men så kan det bli.

Hur som helst kom vi till att prata om bloggar och jag berättade om min. Hon ville också ha en, men har förstås inte tid att sitta ner vid datorn så mycket, så jag erbjöd mina tjänster- och nu är den något så när klar...eller under konstruktion, som det brukar heta.
Men titta gärna in då och då och även så i butiken om du har vägarna förbi. Det finns mycket läckert där och det är nästan omöjligt att inte komma ut därifrån med en påse "stickgodis" (eller virkgodis också för den delen).
Här står Ann-Christin och packar upp nya garner för glatta livet. Det är mysigt Indiceitagarn i alpacka, Regis Soft och BomUll (50 % ull 50 & bomull). Det är mycket "vill-ha" i hennes hyllor.

4 tankar:

Jag kan inte ens gå förbi utan att gå in. hon är så himla trevlig! Nu ska jag kolla in hennes blogg också

Bloggen blev jättejättefin!

Åh så roligt!
Jag ska genast kolla bloggen :)

Sofie: Visst äör det så att man bara mpste gå in. Det finns alltid nåt nytt där och "trevlig var ordet, sa Bill till Bull"

gingerbeer:
Ja, den är ju inte färdig, men jag är ganska nljd med den

Lindalotta: Gå in och titta - många frestelser för en garnälskare

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida