03 september 2008

Dag 2


Tisdagen började med kaffe och chokladdryck och det stod sig ganska länge. H. ville ut och övningsköra eftersom han skulle ha miniuppkörning idag på trafikskolan. Vi åkte och jag tog med pulverpåse, vatten och en "skakare" och sen drog vi. Vi körde mot Stockholm och hamnade ganska snart i Floda.
Strax före "Floda City" ligger Ljungbergs textiltryckeri och vi svängde in och tog oss en titt. Tro det eller ej, men de hade 50% på alla tyger och inne i tryckeriet hade de massor av tyger och stuvar till 20:-/m. Vi kom ut med påsar och hade jätteroligt.

Färden gick vidare mot Alingsås och nu började vi bli kaffesugna. Vi körde mot Nolhaga slott, men gick aldrig in i parken utan gick in på fiket i Nolhagahallen för att försöka fixa oss lite fika.
De hade smarriga mackor och kaffe och när vi (H) hade bestämt oss vi såg LAPPEN på disken. "Vi tar inte kort". Vad göra? Vi hade inga kontanter.
Damen bakom disken kom fram till oss.
Nä, ingen Bankomat i närheten, inte från stan, nähä. Men jag bjuder er på kaffe!! säger den gulliga kvinnan då. "Fast vi skulle ha en smörgås också", pep jag. "Vi ska se hur mycket vi har i mynt". Jag vände min börs upp och ner och det blev 23,50. Hur mycket hade H? Jo, 1,50.
"Det blir jättebra", sa kvinnan, "2 halva frallor kostar 24 kr också bjuder jag på kaffet, och påtår ingår." Jag skulle faktiskt ha kunnat skutta över disken och pussa henne.
Vi fick allt och satte oss på uteserveringen. Jag blandade mitt pulver och H. fick båda mackorna. Alla blev glada och sedan styrde vi motorhuven hemåt igen.

Resten av kvällen var jag väldigt trött och kände mig kraftlös. Jag stickade lite och konsumerade ytterligare 2 påsar pulver, men jag bytte ut den 5 påsen mot en ostmacka och det var skönt att tugga lite.
Jag har varit duktig, tycker jag själv och i morse visade vågen 1,9 kg mindre. Hurra!!
Nu kör jag vidare.

4 tankar:

Flot!! Det er da svært, men du klarede det :-)

Hurra för dig. Det här kommer att gå bra! :o)

Du är jätteduktig! Vilken härlig utflykt och tygshopping:)

losarina: Ja, dt är jobbigt i början och jag sitter inte med vid middagsbordet längre. Det är bara herrmiddagar numera =)

Mildamakter: Tack för ditt stöd. Du vet ju hur det är.

Monica: Ja, det var verkligen en rolig och spontan shopping. Om du vill kan vi ta en tur när jag är frisk igen.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida