04 september 2008

Dag 3

Fyra påsar pulver och en mellanmålsbar försvann ner i magen idag + en massa vatten och kaffe och the. Jag känner mig hungrig ibland men mest trött.
Jag var på massage och det var äckelskönt, men det gjorde inte riktigt lika ont som förra gången. Det sitter mycket bekymmer och stress i ryggen.

På eftermiddagen var jag hos läkaren på Vårdcentralen och fick kollat blodtrycket, Det var för högt tyckte han och ska nu hålla koll på det och på mig. Han undersökte grundligt och tog en massa prover också. Det kändes bra och jag kände mig väl omhändertagen (för en gångs skull). Han skrev ut annan sorts blodtrycksmedicin, som ska minska mina mardrömmar och det låter skönt. Men det finns förstås anda vanliga biverkningar, såsom yrsel, huvudvärl och värmeutveckling.

Han sa också att snarkningar ger högre blodtryck och det enda som hjälper är egentligen att gå ner i vikt. Så jag är på rätt väg.

På kvällen var jag så trött att jag somnade i soffan.

2 tankar:

Bra att du gick till doktorn på besiktning, och toppen att du håller koll på trycket!

Jag var tvungen att ha en doktor som tar hand om mitt blodtryck sedan den andra jag gick till har gått i pension, och han var urtrevlig. Stor och bullrig och väldigt förstående. Han påminde mig lite om Stefan Ljungkvist, sångaren. Men annars verkade allt bra.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida