30 september 2008

Megasucken Laban

Nu är det många stora suckar som samlas till en enda stor megasuck.

* Inget händer med Försäkringskassan och ev. sjukersättning.
* Inget händer heller med Arbetsförmedlingen och ev. handläggare.
* Jag söker jobb på jobb, men inget napp.
* Pappa, som är mitt ständigt dåliga samvete. Jag borde, skulle, måste...
* Brevet från Stadsdelsnämnden, som meddelar att förslag finns från Budgetnämnden att lägga ner Ekmanska där pappa bor, och ett boende till (sammanlagt 40 platser för äldre dementa) för att behovet av antalet platser kommer att minska 2009??!!

Jag sväljer och sväljer. Snart kräks jag väl. SUCK!!

8 tankar:

Svälj inte - skrik!
Det är livsfarligt att bli som en tryckkokare, man går sönder, och det är ju okul och obra, det vet både du och jag! *kram*

Instämmer med MildaMakter!

hej igen, jag kommer inte in på min hotmail för att maila bilder till did. Får försöka senare idag igen...

Kan godt forstå din fustrerede følelser- man er så handlingslammet... :-(

annela, tack för uppmuntran hos mig!

Nu är det min tur, ta ett djupt andetag, och känn hur mycket vi som skriver här tycker om dig och skickar kraft till dig så du klarar alla motgångar just nu.

Stor, stor kram till dig från mig!

... och här kommer lilla labolina och ger dig en stödsuckkram...!!

Jag fattar inte att du inte kan få någe bra att göra... de måste ju se hur du ligger i och söker både arbete och kurser!
Förresten... harmonilära? Som dotter till en musiklärare så tycker jag det låter erbarmerligt trist, men det kanske inte är det du ska läsa? Kanske en kurs för att lära sig hitta harmoni i sitt liv? Jag skulle nog hellre gå en sådan...!

Varm kram igen...

Milda och Monica: Jo, jag vet att man så småningom exploderar och kanske blir det tillfälle att skrika i eftermiddag på mötet.

Losarina: Du vet ju precis hur det är. Handlingsförlamad av trötthet.

qi:
Tack jag känner värmen stråla hitåt.

Elisabeth: Tack för stödsuckkramen (utmärkt ord) och om du med "de" menar Af så finns de numera enbart i idévärlden...och jo, harmonilära för pianospel och dylikt. Det låter ganska trist och jag vet inte om jag väljer det sen OM jag kommer in. Att få harmoni i livet skulle jag också anmäla mig till om det fanns. Det låter inte så trist och är säkert bättre för själen också.
Jaså. dotter till en pianolärare, minsann, då kan du väl spela som en virtuos, eller protesterade du och ville inte alls.

Du, jag är superbra på att spela... apa! Antagligen för att jag allt som oftast låg i luven med min pappa! Nej, jag bara skojar lite... men faktum är att alla i min familj spelar och sjunger, förutom min syster och jag. Vi bestämde oss tidigt för att säga just det, när någon frågade vad vi spelade... att vi spelade apa!

Varm kram..

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida