07 september 2008

Dag 6 och 7

Pulverdrickandet fortgår och så ock förkylningen. Suck!

Har ni hört talas om Anonyma klubben?

9 tankar:

Dutti tös, tycker du inte att det går lättare nu när du har hållt på några dagar?
Anonyma klubben läste jag något reportage om i våras - bra idé.
Hoppas att baseluskerna drar vidare nu så att du blir fit for fight igen. *kram*

Du er godt nok sej ! Det er hårdt at være syg OG på slankekur OG ikke bare slankekur, men Pulverslankekur. Så er du fast besluttet på det og det synes jeg er flot.
Anoyma klubbens link- vil ikke åbne for mig lige nu.. Jeg prøver senere. God bedring :-)

Vad roligt att det går så bra för dig! Min pappa har sömnapné, och han drömde fruktansvärda mardrömmar om att han inte kunde andas, att han höll på att drunkna och allt möjligt hemskt. Då sa läkaren till honom att han snarkade så högt att han höll på att väcka sig själv, så då löste kroppen det hela genom att sluta andas istället! Och av syrebrist får man typ hallucinationer. Så får du hjälp mot sömnapnén så kan ju mardrömmarna försvinna av sig själva :)

Väldigt anonymt när hon håller föredrag om hur snäll hon är.. *skrattar*

Buddhisterna brukar säga att de ' do merits' när de gör något snällt och osjälviskt för andra..

Så mysigt det låter med anonyma klubben. Och så enkelt egentligen...
Är du på bättringsvägen nu?

Mildamakter: Jo, det går mycket lättare och nu när jag var så förkyld fick jag inte i mig allt heller. Baseluskerna har jag gett till min yngste för nu vill jag inte ha dem längre.

Losarinas mor: Det var nästan lättare att leva på pulver när jag var så förkyld för aptiten försvann och jag var inte ett dugg sugen på mat.

Sofie: Det låter hemskt. Jag har haft konstiga drömmar länge, men det beror snarare på medicinen jag äter. Men den här gången var det av en helt annan kaliber. Doktorna sa att den nya blodtrycksmedicinen var snällare på den punkten. Tack för uppmuntran!!

Lindalotta: Idag känns det bättre. Bara lite intressant rossel i luftrören - lite som en astmatiker, men det är nog bara en tidsfråga. Jag hostar inte på nätterna i alla fall :)
Heja oss!

Och hur hade du tänkt dig att det här med fika på stan ska gå till i fortsättningen??!

Jag bara undrar... :-)

Har läst om den och tycker att de är ett strålande ide.
Va duktig du är, jag tänker att de ska jag också göra , så tar jag mej en chokladkaka och en kopp kaffe, och tänker sen.
Du är jätteduktig, starkt.
Må så gott på dej.
Eva.

Qi: Det finns nåt som heter undantag. Såna gör jag då!! Enkelt, va??

Eva i Halmstad:
Jag har också tänkt sen och då var det nog inte meningen att jag skulle börja. Jag tror att man måste vara väldigt motiverad för att orka med pulverdiet, för sååå kul är det ju inte. Men det räcker att jag gått ner några kilo så finns motivationen där igen.
Ta du en chokladkaka! och en för mig med :)

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida