05 september 2008

Dag 5

Hurra! Idag är jag 3 kg lättare. Det måste vara allt snor som kommit ut.*fnissar* Men det är bättre det än att det är alldeles stopp.

Idag ska jag inte göra många knop. Ligga på soffan framför tv:n och glo på en film eller ligga i sängen och sova - och prova om jag orkar sticka lite.


6 tankar:

Men gu ´va jag beundrar dig nu!! Leva på pulver!!!! Flera dagar! Du ÄR ju helt otrolig... och jag ska hålla vareviga tumme jag har! (Du vet, jag är verkligen imponerad av din styrka... eller rättare sagt, ditt beslut att använda pulver!)

Förresten... jag såg ju en bild på dig här för ett tag sen... "snygg brud i lyxförpackning" måste man ju säga!
Hade jag ditt utseende, och DET har jag inte, kan jag säga, så skulle jag nog tycka det vore ganska kul att titta sig i spegeln!
Men det gör jag inte nu... men hon får duga iallafall!

Varm varm kram... och jag håller hårt i tummarna!

Men tack Elisabeth! Men jag tycker inte att det är någonting mot din styrka. Men jag är glad att du håller tummarna!
Tack för den fina komplimangen. Nja, så snygg tycker jag inte själv att jag är, men jag kanske blir om en -20 kg. Du vet väl att du är värdefull och duger som du är.
Jag vet inte hur länge jag ska hålla på med pulver, men än så länge är det inte så jobbigt. Förkylningen gör att aptiten inte är så stor, fast jag kan längta efter att tugga.
Massa kramar till dig också, vännen...

Det er godt nok flot!

Grattis! Ärligt talat trodde jag inte på det här med pulver, men det verkar ju fungera.. :-)

Hur har du det i regnet förresten? Visst är det mysigt att vara inne....

Jättejättegrattis! Men räcker det inte med nio kilo?

Kramar om massor!!!!

Losarina: Tack, men själv är man ju aldrig nöjd.

Qi:Jo, pulver funkar om man ska ha en reivstart, men det går ju inte att leva på resten av livet - och ärligt talat så skulle det vara tråkigt.

Monica: Nja, jag har ganska många kilo att få bort, men visst räcker nio till att börja med. Jag är gla för varje kilo som förvinner.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida