28 september 2007

Den stora garndagen!

OJ, så mycket folk det kom till garnaffären igår. Flera stycken hängde på låset (månne stickning är lika beroendeframkallande, som alkohol - det var precis som på Systembolaget en måndag morgon) och gick målmedvetet bort till "sin" hylla när de blev insläppta. Sedan var det ojämn ström hela dagen dvs, ibland var det tjockt med folk och ibland var det mindre, men folk var det hela tiden fram ungefär till kl. 20 sedan var det lugnt.

Tiden gick fort och det var fantastiskt roligt, trots att jag inte sovit mer än 4 timmar på natten.
Men vi var väldigt trötta när vi stängde och idag har jag varit jättetrött.
Jag gick ändå en kort runda på Bokmässan i eftermiddags och då hände mig något väldigt obehagligt: Plötsligt visste jag inte var jag var och hade inte en aning om hur jag skulle gå för att komma ut. Det kändes som om alla människor gick runt, runt mig och jag bara stod alldeles vilse.
Till slut gick jag bara på måfå åt nåt håll och kunde så småningom orientera mig och då bestämde jag mig för att det var dags att åka hem.
Det var jätteäckligt och så har jag aldrig känt förut. Kanhända hänger det samman med att jag är så trött och allt som var runtomkring igår i affären. Inte vet jag. Äckligt var det i alla fall.

9 tankar:

Det känner jag igen från när jag blev sjuk i början och det är hjärnan som stänger av när den är trött helt enkelt, inget farligt och inte så ovanligt så du behöver vila så blir det bättre. Kanske också kolla om du har brist på b-vitamin i kroppen och äta tillskott med folsyra men då med recept från din läkare om du behöver det, det hjälper bra mot trött hjärna... lycka till. Och sov gott:)

Det har kanske varit lite för mycket den sista tiden? Var rädd om dig och kör inte på för hårt...

Kram/qi

Det är väldigt stort på Bokmässan, då missade du hela 2:a våningen, där finns dee bästa böckerna, mer lugn också.

Kanske en kombination med för mycket folk, och en alldeles för trött och stressad Annela?
Förstår att det måste ha varit otäckt..lite panikvarning,typ?!

Hoppas iallafall att du mår bättre nu.. och naturligtvis att även sonen gör det! Efter sin "skära-upplevelse" menar jag!

Ha det gott..varma vän!

Många kramar..

Ps. Ta det lugnt.. var rädd om dig!

Tack alla! Det har nog varit lite mycket de senaste dagarna, men nu är det helg och jag ska försöka göra ingenting - möjligen sticka på sin höjd.
Anders mår bra i fingret. Han går med sitt bandage och är trött på det för han kan vare sig spela dataspel eller gitarr. Men så ont har han inte nu, så det var tur att det gick så bra.

Enkel diagnos: Trötthet. Och i den miljön är det inte svårt att bli vilsen!

En dag blev jag sån i mataffären, Willys, jag hade ställt varuvagnen nånstans för att gå och hämta nåt. Sen var det lögn att komma ihåg var den stod. Jag fick panikkänslor, letade länge mellan hyllorna, och trodde att jag förlorat minnet.

Men det går över!

Det har hänt att jag inte kunnat låta bli att köpa garn... men sätta mig ner och sticka? på tåget - om jag gör något - så blir det frivoliteter...

för övrigt har jag oxå blivit snurrig på bokmässan, det är så StorT och som VimligT och som vanligt med dessa mässhallar så lämnar ventilationen en del övrigt att önska... I vissa lokaler/affärer får jag ont i huvudet efter en timme pga luften.

Det kan säkert vara så att Du är trött. Men jag går alltid vilse på såna här stora mässor. Det är bara för mycket för min lilla hjärna att hålla ordning på. Men om man bara fortsätter att gå dit näsan pekar så brukar det lösa sig.

Skicka en kommentar

Senaste inlägg Äldre inlägg Startsida